Over ons

Wat goed dat u ons gevonden heeft! Bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat we precies doen? Wij stellen ons maar al te graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van leveranciers van kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en serres maar ook van kunststof rolluiken en boei- of gevelbekleding. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk van leveranciers kunnen opzetten dat het hele land dekt. Waar in Nederland u ook woont: er is een leverancier uit uw regio beschikbaar.

Uw voordeel

  • Deuren- en kozijnenspecialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
over ons

deuren offertes

kozijnen offertes

Netwerk van ervaren deuren- en kozijnenspecialisten!

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kunststof producten. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wat doen we?

Ons netwerk van leveranciers bestaat uit verschillende expertises. Wij leveren onder andere kunststof kozijnen, deuren en rolluiken. Ook als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een serre, dakkapel of overkapping bent u bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig wordt dit steeds vaker van kunststof materialen gemaakt. Kunststof heeft verschillende voordelen: het is goedkoper, gaat een leven lang mee, isoleert uitstekend en heeft maar weinig onderhoud nodig.

Ervaring en kennis

Elke leverancier die bij ons netwerk is aangesloten is ervaren en heeft voldoende vakkennis. Zo kunnen wij garanderen dat wij u goed kunnen helpen en bent u verzekerd van een ervaren vakman. Als u een offerte aanvraagt dan sturen wij u meerdere offertes van leveranciers uit uw regio. Maximaal 5, zodat uw mailbox niet volstroomt. Deze offertes kunt u zelf vergelijken op prijs en aanbod, zo heeft u gegarandeerd de beste service voor de laagste prijs.

Tips en voordelen van vergelijken

Omdat u meerdere vrijblijvende offertes ontvangt kunt u zelf meerdere leveranciers vergelijken. Maar waar moet u precies op letten bij het vergelijken van offertes? Kijk naar het materiaal dat gebruikt wordt en naar de manier waarop de manuren berekend worden. U kunt kiezen voor de leverancier die het snelst kan leveren of juist voor de leverancier die het goedkoopst is. Aan u de keuze welke leverancier het beste bij u past!

Vrijblijvende offertes

Het kan voorkomen dat u nieuwsgierig bent naar de prijzen terwijl u nog niet aan een nieuw kozijn of dakkapel toe bent. Misschien omdat u een huis gaat kopen en benieuwd bent wat een verbouwing zou kosten. Of misschien bent u op zoek naar manieren om uw woning beter te isoleren en bent u benieuwd wat de meest voordelige manier is. Dit alles is geen enkel probleem. Alle offertes die u toegestuurd krijgt zijn volledig vrijblijvend.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“Ik wilde graag een kunststof dakkapel om meer ruimte in huis te creëren. Ik koos voor een kunststof dakkapel omdat ik het niet iedere paar jaar wilde schilderen. Ik kreeg 4 offertes die ik kon vergelijken. De leverancier gaf een goed advies en inmiddels twee maanden tevreden met onze dakkapel!”
T, de Vries
“Mijn boei- en gevelbekleding was oud en rot. Ik wilde graag kunststof bekleding omdat dat lang mee gaat. Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik al snel offertes toegestuurd. Ik koos uiteindelijk voor de goedkoopste. De vakmannen waren vriendelijk en de klus was snel geklaard. ”
A, Dorhout

Wilt u zich als bedrijf aanmelden bij ons netwerk?

Bekijk de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.