Kunststof kozijnen Zwolle

Kunststof kozijnen Zwolle

Het plaatsen van kunststof kozijnen is één van de oplossingen die wordt aangeboden voor het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen en de besparing van energiekosten. Door kunststof kozijnen te plaatsen kan u de isolatiewaarde van uw pand in Zwolle sterk verbeteren, zeker wanneer u de raamprofielen combineert met HR++ isolerende beglazing. Bij het netwerk van Kampman bent u aan het juiste adres voor het bestellen van kunststof raamkozijnen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast helpen de specialisten u met plezier bij het schoonmaken van de huidige kozijnen, of ander reparatie- en onderhoudswerk. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van hoogisolerende kozijnen bij u thuis? Na de gratis en vrijblijvende offerteaanvraag sturen wij u meerdere offertes van specialisten uit uw regio.

Vergelijk diverse offertes

U ontvangt maximaal 5 offertes

Gewenste materiaalsoort (*)
Woont u al in het huis waarvan u de kozijnen wilt vervangen? (*)
Uitvoermoment (*)Hoogwaardige kunststof kozijnen

A-merken tegen scherpe prijzen

Wanneer u raamprofielen bestelt bij het netwerk van Kampman in Zwolle, dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De specialisten verkopen vele A-merken zoals Schüco, Veka en Finstral tegen aantrekkelijke prijzen. Het laten plaatsen van A-merken biedt vele voordelen met zich mee. U moet hierbij onder andere denken aan aantrekkelijke garantievoorwaarden, een lange levensduur van het kozijn, en in de meeste gevallen weinig noodzakelijk onderhoud. Daarnaast hebt u bij de meeste merken tevens meer keuze in het aanbod aan kleuren en designs dat verkrijgbaar is. Is uw budget toereikend? Dan adviseren wij zeker om profielen van één de A-merken aan te schaffen. Via ons kunt u aanbiedingen van diverse professionals met elkaar vergelijken. U bespaart tot wel 25% op de investering!

Verkrijgbaar in diverse kleuren en profielen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Zwolle de vraag of het mogelijk is om kunststof kozijnen te bestellen die passen bij de uitstraling van hun pand. Wij kunnen hier altijd een bevestigend antwoord op geven: kunststof kozijnen kunt u bestellen in een groot aantal kleuren en designs. Dit betekent dat de specialisten kunststoffen raamprofielen kunnen aanleveren met een houtprofiel. U behoudt in dat geval de authentieke en warme uitstraling van het hout, terwijl u tevens profiteert van de verhoogde isolatiewaarde die het kunststof biedt. Bovendien is het schoonmaken van kunststof een stuk makkelijker, wat scheelt in de benodigde tijd en kosten voor onderhoud en reparatie.

Isolatiewaarde kozijnen

Isolatiewaarde

De isolatiewaarde van gevelproducten wordt gemeten in een U-waarde. Deze U-waarde geeft de hoeveelheid warmte aan die bij een temperatuurverschil van 1 Kelvin door een constructie heen gaat. Dit betekent dat hoe lager de U-waarde is, hoe beter de isolatie is. Voor kozijnen geldt dat deze (in combinatie met de isolatiewaarde van de beglazing) een maximale warmtedoorgang mogen hebben van 4.2. Alle materialen voldoen hieraan, maar er zit wel een verschil tussen; kunststof kozijnen hebben een isolatiewaarde van 1.0, terwijl houten raamkozijnen blijven hangen rond de 2.8.

Kozijn keurmerken

Keurmerken

Wilt u graag zeker weten dat u kunststof kozijnen aanschaft die een duurzaam en/of veilig productieproces hadden? Let dan op de keurmerken die aan het kozijn worden toegevoegd. Keurmerken staan garant voor een bepaalde eigenschap of functie van een product. Zo staat bijvoorbeeld het FSC keurmerk voor een duurzaam rooiproces van het hout, en geeft het SKG keurmerk aan dat een gevelproduct veilig is geproduceerd. Wilt u meer weten over de beschikbare keurmerken, of wilt u een kozijn aanschaffen met het FSC label? Wij helpen u met plezier verder.

Waarop letten voor u gaat kopen?

Voordat u een kozijn aanschaft bij één van onze professionals uit Zwolle, adviseren wij te letten op enkele zaken. U dient ten eerste te kijken naar de isolatiewaarde van het product, en de besparing die dit oplevert. Ten tweede moet u achterhalen of de huidige sponningen voldoende draagkracht hebben voor het dragen van een kozijn van kunststof. Ten derde adviseren wij goed te kijken naar de beschikbare kleuren en designs. Als u een keuze heeft kunnen maken kunt u de prijzen gaan vergelijken door meerdere offertes aan te vragen via ons contactformulier.

Garantievoorwaarden

Zoals al aangegeven zijn de garantievoorwaarden van merkproducten zeer aantrekkelijk. Zo krijgt u in de meeste gevallen een garantie van ongeveer 10 tot 15 jaar, met daarbij een regeling voor eventuele reparaties. Daarnaast staan veel merken ook garant voor kleurvastheid en duurzaamheid. Om de garantie te behouden moet u vaak ook aan enkele voorwaarden voldoen, zoals het juiste onderhoud en regelmatig schoonmaken van de raamkozijnen. De specialisten uit Zwolle geven u met plezier meer informatie zodat u weet welke mogelijkheden u hebt.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Schüco

Bent u op zoek naar kozijnen, die geproduceerd zijn met een grote aandacht voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid? Dan zit u bij Schüco op de juiste plek. Schüco is een wereldwijde aanbieder van raam-, deur- en gevelsystemen en probeert de CO2 uitstoot in het productieproces te verminderen.

Finstral

Een fabrikant die al meer dan 45 jaar heeft met het produceren van kozijnen en andere bouwelementen is Finstral. Het doel van deze fabrikant is om gevelproducten te maken die een meerwaarde leveren aan het leven van mensen, en hun (energie)kosten te reduceren. Alle producten van Finstral zijn RAL gecertificeerd.

WERU

Wilt u graag de keus hebben uit een groot assortiment aan kleuren en designs voor een scherpe prijs? Neem dan eens een kijkje bij Weru, de nummer één op het gebied van kunststof kozijnen. U bent bij Weru verzekerd van een snelle en vakkundige hulp, goede service en een transparante afhandeling van de levering.

Gayko

Wanneer u raam- of deurprofielen koop bij Gayko, dan weet u zeker dat u inbraakveilige en duurzame woononderdelen aanschaft. Daarnaast staat het bedrijf garant voor een goede isolatie, en daarmee ook voor een aanzienlijke besparing op de stookkosten. Bij Gayko helpen ze u graag bij het maken van de juiste keuze.

Veka

Gaat u het liefst in gesprek met professionals die al een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied? Fabrikant Veka is al 40 jaar actief binnen de kozijnenbranche. In 1969 is het bedrijf gestart met het produceren van rolluiken, maar is zich in latere jaren gaan focussen op het maken van kunststof kozijnen. Nu een grote speler op de markt.

Rehau

Eén van de merken die wij ook graag even voor u willen uitlichten is Rehau. Dit merk krijgt vaak weinig aandacht, maar het biedt raam- en deursystemen tegen aantrekkelijke aanschafprijzen. Daarnaast is ook de kwaliteit van de artikelen van Rehau zeer goed. Het bedrijf staat voor maatwerk en een hoge klantvriendelijkheid.

K-Vision

Voor onze klanten uit Zwolle die interesse hebben in de meest innovatieve technieken en ontwerpen hebben we de producten van K-vision in de aanbieding. K-vision is het innovatieve project van Profine. De kozijnen van deze productielijn zijn verkrijgbaar in verschillende profielen ( classic, trend, step) en kleuren, en zijn duurzaam en brandwerend.

Gealan

Een laatste merk waarover wij u willen informeren is Gealan. Het bedrijf is, in tegenstelling tot vele andere fabrikanten, sterk gericht op de decoratieve functie van raamkozijnen. Zo let men bij de verkoop van het product onder andere op het buitenaanzicht, het evenwicht tussen huis, deuren en gevel, en de details van het kozijn. Meer weten? Vraag de experts!

Kunststof kozijnen laten plaatsen? Wij helpen u graag!

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag vrijblijvend offertes aan van specialisten uit uw regio.

Creon

Hebt u maar een beperkt budget, maar wilt u toch profiteren van hoogwaardig kwalitatieve producten? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van Creon. U krijgt bij Creon de keus uit een ruim assortiment aan producten, die allen het wooncomfort zullen verhogen. Bovendien hoeft u maar een 5% aanbetaling te doen.

Deceuninck

Bent u actief bezig met uw ecologische voetstap en moeten ook de raamprofielen voldoen aan hoge eisen op het gebied van duurzaamheid? Dan vormen de producten van Deceuninck de beste oplossing voor u. Naast duurzaamheid richt dit bedrijf zich tevens op eenvoudig onderhoud en reparatie, en een groot kleurassortiment tegen aantrekkelijke prijzen.

Knipping

Kozijnenfabrikant Knipping is een van oorsprong Duits bedrijf dat dertig jaar geleden volledig naar Nederland is verhuisd. Bij Knipping levert men zowel raamkozijnen als schuifdeuren en dakkapellen. Eén van de unieke producten van deze fabrikant is het kozijn dat kunststof en aluminium met elkaar combineert. Dit zorgt voor een uitstekende draagkracht en levensduur.

Belisol

Belisol is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar toonaangevend is binnen de kozijnenbranche. U krijgt bij Belisol de keus uit zowel kunststof als aluminium en houten woononderdelen, die men tegen een aantrekkelijke prijs levert. Met behulp van de kozijnsimulator van Belisol bekijkt u eenvoudig welke kleur het beste bij de gevel past.

kunststof kozijnen houtlook

Kunststof kozijnen met houtnerf

Vindt u het moeilijk kiezen tussen de voordelen van kunststof (lange levensduur, weinig onderhoud) en de warme uitstraling van houten producten? U hoeft niet langer te twijfelen! Tegenwoordig is het bij menig kozijnenleverancier uit Zwolle mogelijk om kunststof kozijnen met een houtnerf te bestellen. Hiermee behoudt u de voordelen van het materiaal, terwijl u de warme uitstraling van het hout tevens deels meekrijgt. Hoewel de houtnerf natuurlijk niet helemaal authentiek is, lijkt dit er voldoende op, om de aanblik van de raamkozijnen te verbeteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan meerdere vrijblijvende offertes bij ons aan via het contactformulier.

kunststof kozijnen reinigen Zwolle

Onderhoud

Het onderhoud van de kunststof kozijnen is zeer belangrijk om de levensduur en kwaliteit van het materiaal te garanderen. Kunststoffen woononderdelen kunt u het beste twee keer per jaar schoonmaken met water en een reinigingsmiddel als allesreiniger of autoshampoo. Wij adviseren daarbij om eens in de drie jaar dit middel te vervangen door een speciaal schoonmaakmiddel voor kunststof. Omdat het schoonmaken soms vrij lastig is, kiezen onze klanten uit Zwolle er soms voor gebruik te maken van een schuurmiddel of ontvetter. Hoewel u het raamkozijn op deze manier wel kunt schoonmaken, is dit zeer slecht voor het oppervlak.

kunststof kozijnen plaatsen Zwolle

Kunststof kozijnen plaatsen

Het plaatsen van kozijnen is een vak apart. Of het nu gaat om kunststoffen, houten of aluminium kozijnen, bij het plaatsen moet rekening worden gehouden met een groot aantal factoren zoals het verwijderen van de oude kozijnen en het aanpassen van de sponningen. Wilt u zeker weten dat het plaatsen van uw nieuwe raamkozijnen snel en vakkundig gebeurt? Overweeg dan om de hulp van één van de vakmannen uit Zwolle in te roepen. Deze zal de oude ramen verwijderen en ervoor zorgen dat u binnen korte tijd van een optimaal wooncomfort geniet. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.

kunststof kozijn repareren

Reparatie

Waar houten woononderdelen gemakkelijk te repareren zijn, is het bij kunststof veel lastiger om deze van een reparatie te voorzien. Het voordeel is natuurlijk dat kunststof kozijnen bijna nooit een reparatie vereisen. Mochten deze onverhoopt toch beschadigd raken, dan adviseren wij om direct contact op te nemen met één van de erkende kozijnspecialisten uit Zwolle. Deze kan de nodige reparatie vakkundig voor u uitvoeren, zodat de levensduur en kwaliteit van het kozijn gewaarborgd blijven. Wil u weten wat u kunt doen om beschadigingen aan het kunststof te voorkomen? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Diverse raamsoorten

prijzen kunststof kozijnen plaatsen
Heeft u woning in Zwolle over het algemeen vaste ramen, maar zou de mogelijkheden voor ventilatie graag willen uitbreiden? Kijk dan eens naar het aanbod van beweegbare ramen. Binnen deze categorie vallen onder meer uitzetvensters, draaikiepramen en tuimelramen. Een draai-kiepraam is momenteel de meest populaire oplossing bij onze klanten. Dit raam is volledig open te zetten, maar ook enkel op een kiertje, wanneer maar een beetje frisse lucht gewenst is. Een uitzetvenster is de beste oplossing voor dakterrassen en vluchtroutes: u stapt hierdoor eenvoudig naar buiten. Een tuimelraam is een raam dat men met name als zolderraam toepast. Door de tuimelas komt er voldoende frisse lucht de zolder binnen. Is een beweegbaar raam geen optie? Naast het standaard vaste ruit bestaan er tevens dakkoepels en lichtstraten. Een lichtstraat is met name geschikt voor grotere panden, waar weinig daglicht binnenkomt. Dankzij een systeem van spiegels creëert u toch voldoende daglicht in de verschillende ruimtes.

Prijzen

Tot slot willen wij u nog enige informatie geven over de prijzen voor het aanschaffen van een raamkozijn. Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag wat de exacte prijs wordt voor een kozijn naar hun wensen. Het antwoord hierop is echter sterk afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom geen optie om u hier een vaste prijs te geven. Wel kunnen we u een indicatie bieden van de gemiddelde prijzen voor bepaalde materialen, raamsoorten en kosten voor het plaatsen van de kozijnen. De grootste invloedsfactor, naast de afmeting, is het materiaal waar u voor kiest. Gaan we uit van een kozijn van één vierkante meter, dan moet u bij kunststof rekening houden met €750,- en voor hout en aluminium respectievelijk €825,- en €875,-. Een volgende invloedsfactor is de raamsoort. Een vast raam (inclusief beglazing) kost gemiddeld €135,- bij een afmeting van 60 x 60 centimeter, terwijl een draai-kiepraam zo’n €250,- kost. Vervolgens dient u ook rekening te houden met de prijzen voor het plaatsen van de kozijnen. Voor de montagekosten gaan wij gemiddeld uit van een verdubbeling van de materiaalkosten. Een laatste prijscategorie waar u aan moet denken is de investering in het jaarlijkse schoonmaken en onderhoudswerk. Dit vraag ongeveer €150,- op jaarbasis.

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u graag weten wat de prijs wordt voor het plaatsen van kunststof kozijnen bij uw woning in Zwolle? Hebt u vragen over het schoonmaken van het kunststof, of over het onderhoud en de reparatie van een houten kozijn? Of bent u benieuwd naar het assortiment aan kleuren en designs dat onze specialisten aanbieden? Heeft u interesse in een bepaald merk of heeft u andere vragen over kunstof kozijnen? Geef dan uw wensen aan op het contactformulier en wij sturen u zo spoedig mogelijk meerdere offertes toe. Vergelijk deze met het aanbod en de prijzen van andere professionals bij u uit de buurt en kies zo voor de specialist die het beste bij u past! Wij helpen u graag!

Kunststof kozijnen prijzen Zwolle