kozijnen leads

Nieuwe klanten? Kozijnen leads

Tegenwoordig is er veel concurrentie in de kozijnen branche, dat zult u als geen ander weten. Het werven van nieuwe klanten gebeurt veelal online, maar dan moet uw bedrijf wel goed vindbaar zijn. Het vindbaar maken van uw website om nieuwe klanten te werven kost echter veel tijd en geld. Wij werken dagelijks aan het verbeteren aan onze websites. Via onze website werven wij nieuwe klanten en krijgen wij offerteaanvragen binnen die we naar u door kunnen zetten. Deze contact- en offerteaanvragen kunt u bij ons inkopen. Door het kopen van offerteaanvragen kunnen wij u helpen met het werven van nieuwe klanten en verhoogt u uw omzet. Bent u benieuwd wat het kopen van aanvragen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen.

Kozijnen leads kopen

We horen het u denken: wat zijn leads? Via onze website krijgen wij dagelijks contact-, offerteaanvragen binnen. Deze aanvragen zijn de kozijnen leads en sturen wij naar u door. Zo werven wij nieuwe klanten. Een lead is dus een mogelijkheid om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen en meer omzet te maken. Wilt u dat de leads exclusief naar u doorgestuurd worden? Ook dat is mogelijk. Dit is uiteindelijk de sleutel naar succes: een klant gaat eerder in zee met een bedrijf waarvan hij al een offerte heeft.


"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*


Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

Klanten werven met behulp van leads

Als een nieuwe klant een aanvraag doet via onze website, dan gaat deze lead eerst langs ons servicecentrum. Hier wordt de lead gefilterd voordat deze doorgestuurd wordt. U investeert een vast bedrag per lead, waardoor u uw rendement zelf gemakkelijk kan berekenen. Hierdoor zitten er geen risico’s verbonden aan het kopen van kozijnen leads. Door het kopen van deze aanvragen, werven wij uw nieuwe klanten, zodat u zich kan concentreren op uw expertise.

Leads van goede kwaliteit

Als u investeert in het kopen van offerteaanvragen, dan wilt u natuurlijk dat elke lead van goede kwaliteit is. Doordat elke lead langs ons servicecentrum gaat voordat ze doorgestuurd worden, garanderen wij dat elke lead kwalitatief goed is. Mocht er toch een lead binnenkomen waarmee u niet tevreden bent dan kunt u deze reclameren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het werven van nieuwe klanten door het kopen van kozijnen leads? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt leadgeneratie?

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe het proces van leadgeneratie bij ons te werk gaat. Daarnaast wordt er kort uitgelegd wat het precies is.

No lead, no pay

Als u onze kozijnen leads gaat kopen, dan betaalt u per lead. No lead? No pay. U investeert een vast bedrag per maand voor de aanvragen die u daadwerkelijk binnenkrijgt. Vergeleken met andere manieren van adverteren, is het kopen van kozijnen leads stukken goedkoper en creëert u meer omzet. In overleg is een hoop mogelijk. Wilt u alleen aanvragen met betrekking tot houten kozijnen of juist kunststof doorgestuurd krijgen? Dan is dit geen probleem.

Vrijblijvend contact

Wilt u nieuwe klanten werven en daarmee uw omzet verhogen? Het kopen van kozijnen leads draagt bij aan het verhogen van uw omzet. Wij werven uw nieuwe klanten voor u, zodat u zich kunt focussen op uw vak. Benieuwd naar de kosten en wat het kopen van aanvragen voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Om uw vragen zo goed en compleet mogelijk te beantwoorden zullen wij u daarna zo snel mogelijk terugbellen.

nieuwe klanten werven