Binnendeuren

Binnendeuren

Door binnendeuren kunt u uw woning zo afmaken dat deze helemaal aansluit op uw wensen en precies bij uw stijl past. Doordat er zoveel verschillende binnendeuren verkrijgbaar zijn, zijn er altijd deuren die passen bij uw smaak en precies voldoen aan uw verwachtingen. Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Of bent u op zoek naar informatie en advies op het gebied van binnendeuren?

Start de gratis offerteaanvraag!

Wist u dat u bespaart op de kosten door offertes te vergelijken? Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt! Vul het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offertes te ontvangen. Geheel zonder verplichtingen. U zit dus nergens aan vast.


Binnendeur
Paneeldeuren

Soorten, maten en kleuren

Er zijn allerlei soorten binnendeuren verkrijgbaar. Zo kunt u kijken naar schuifdeuren, paneeldeuren, houten binnendeuren of juist een binnendeur van glas. Er is dus altijd een binnendeur te vinden die aansluit op uw stijl en woonwensen. Daarnaast zijn deuren ook verkrijgbaar in verschillende maten. Vaak hebben binnendeuren standaard maten, maar bijvoorbeeld bij een oudere woning zijn er andere eisen aan deuren gesteld dan aan een binnendeur bij een nieuwbouwwoning. Daarom kunt u uw binnendeur ook op maat laten maken in de kleur die u wilt.

Schuifdeuren

Een praktische en mooie oplossing voor wanneer er weinig ruimte is in uw woning, zijn schuifdeuren. Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet vanwege ruimtegebrek kiest voor schuifdeuren, maar gewoon omdat u dit mooi vindt. Schuifdeuren nemen minder ruimte in, omdat ze niet openslaan zoals normale binnendeuren, maar openschuiven. Schuifdeuren zijn makkelijk om te plaatsen en verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Er zijn dus altijd schuifdeuren te vinden die bij uw stijl en woonwensen passen. Onze deurspecialist geeft u graag meer informatie en advies over schuifdeuren.

Paneeldeuren

Als u een wat klassiekere smaak heeft of in een ouder huis woont, staan paneeldeuren vaak mooi. Paneeldeuren zijn deuren waarbij de deur in meerdere stukken verdeeld is. In sommige deuren zit in het bovenste gedeelte glas of glas in lood, of juist in het midden van de deur zit glas of glas in lood. Paneeldeuren bestaan dus uit meerder vlakken. Ook deze binnendeuren zijn verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Natuurlijk kunt u ook een kleur kiezen voor paneeldeuren, door deze te laten schilderen of, afhankelijk van het materiaal, te laten leveren in de kleur naar keuze.

Opdek binnendeuren

Tussen alle diverse soorten deuren door, kunt u ook nog een keuze maken tussen stompe en opdek binnendeuren. Bij een stompe binnendeur valt de binnendeur geheel in het deurkozijn en wordt deze afgehangen aan scharnieren. Bij opdekdeuren valt de binnendeur gedeeltelijk op het kozijn en daarnaast wordt deze afgehangen met speciale scharnieren. Het voordeel aan opdekdeuren is dat deze minder tocht doorlaat. Daarnaast zijn opdekdeuren makkelijk om te plaatsen. Onze deurspecialist kan u meer informatie geven over opdekdeuren. Ook kan hij advies geven en de binnendeur eventueel voor u plaatsen.

Binnendeuren plaatsen
Houten binnendeuren

Materialen

Binnendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn de meeste binnendeuren gemaakt van hout, maar is glas tegenwoordig ook een populaire keuze. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een metalen deur, welke vaak roestvrij zijn en dus geschikt voor vochtige ruimtes. Ook vragen metalen deuren om weinig onderhoud, een metalen deur kan bijna overal geplaatst worden en is gemakkelijk te plaatsen. Ook kunt u denken aan deuren van pvc. Dit materiaal wordt niet vaak gebruikt voor binnendeuren, maar de keuze is er wel. Onze deurspecialist kan u meer informatie geven over de diverse materialen en kijkt naar welk materiaal het best bij uw woning past.

Binnendeuren van glas

Binnendeuren van glas worden steeds populairder. Een glazen binnendeur kan uw woning een strakke uitstraling geven,wanneer deze compleet van glas is. Daartegenover passen deuren met vlakken van glas of glas in lood juist heel erg goed bij een ouder huis met een minder moderne uitstraling. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om juist een moderne glazen deur te combineren met een klassieker interieur, of juist andersom, een deur met glas in lood met een modern interieur. Er zijn veel mogelijkheden wanneer u kiest voor een binnendeur met glas. Onze deurspecialist geeft u graag meer informatie.

Houten

De meeste binnendeuren zijn tegenwoordig nog steeds van hout, meestal eiken. Hout of eiken is een duurzaam en goed materiaal voor een binnendeur. Doordat een deur binnen geen last heeft van weersinvloeden, zal een massieve houten binnendeur ook minder snel last van kwaaltjes krijgen. Daarnaast zijn houten deuren makkelijk te plaatsen en passen ze bij ieder interieur. Ook zijn deze makkelijk te verven, waardoor het gemakkelijk is om een houten deur weer bij uw nieuwe interieur aan te laten sluiten. Onze deurspecialist maakt u graag helemaal wegwijs op het gebied van houten deuren. Neem daarom nu contact met ons op.

contact met deurspecialist

Prijzen

De prijzen voor binnendeuren kunnen verschillen. Zo hangt het ervan af of u een deur met standaard maten heeft of dat de binnendeur op maat gemaakt moet worden. Daarnaast hangt het af van de materiaalkeuze voor uw binnendeur. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar deuren. Onze deurspecialist geeft u graag advies en informatie over deuren en helpt u met het installeren hiervan. Dit allemaal tegen zo laag mogelijke prijzen. Neem daarom nu contact met ons op en ontvang van ons een vrijblijvende offerte.

Gratis offertes vergelijken

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Of wilt u graag wat nieuws, maar weet u niet wat de opties zijn op het gebied van deuren? Onze deurspecialist vertelt u meer over binnendeuren. Hij brengt u op de hoogte van de nieuwste opties en geeft u advies over welke binnendeur het beste bij uw interieur past. Doordat u bij ons een vrijblijvende offerte aan kunt vragen, kunt u offertes vergelijken zodat u zeker weet dat u de beste service krijgt voor lage prijzen. Vul vandaag nog het offerteformulier in!