Deuren Den Bosch

Deuren Den Bosch

Zijn de deuren van uw woning in Den Bosch aan vervanging toe? Via ons netwerk komt u eenvoudig in contact met de juiste deurenspecialist. U vindt hier meer informatie over verschillende binnen- en buitendeuren. Van stalen garagedeuren tot aan op maat gemaakte opdekdeuren, we helpen u graag. Maak vandaag nog uw wensen kenbaar via ons contactformulier. We sturen u spoedig meerdere offertes van deurenspecialisten, actief in de omgeving van Den Bosch. Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. De aanbieders uit ons netwerk beschikken over een groot scala aan deuren, zoals garagedeuren en voordeuren. Op maat gemaakte schuifdeuren? Of mooie tuindeuren? Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit en scherpe tarieven van alle leveranciers uit ons netwerk.


Ruim assortiment aan deuren

Bij de leveranciers uit Den Bosch kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan deuren. Denk hierbij aan voordeuren, buitendeuren en tuindeuren. Het is van belang dat u vooraf goed bedenkt welke wensen u hebt. Zo is het mogelijk te kiezen voor verscheidene materialen als hout, kunststof of staal. Daarnaast is het mogelijk in een deur verschillende glassoorten te plaatsen. Dit geldt niet alleen inbraakvrije glazen voor voordeuren, ook binnendeuren kunnen een glazen middenstuk hebben. Denk hierbij onder andere aan glas-in-lood panelen. Daarnaast moet u voor uw buitendeuren rekening houden met meerdere vormen van hang- en sluitwerk. Heeft u voor uw buitendeuren een specifiek soort nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij de leveranciers in Den Bosch. Indien nodig maken wij voor u binnen- als buitendeuren op maat.

 • Verschillende soorten deuren
 • Voordeuren, binnendeuren, buitendeuren
 • Ook garagedeuren beschikbaar
 • In heel Den Bosch actief

Profiteer van 25 jaar ervaring

Ons netwerk bestaat uit verschillende deurenspecialisten uit heel Nederland. Ons doel is om onze klanten te verbinden aan de juiste leverancier. De aan ons netwerk gelieerde bedrijven hebben allemaal al jarenlang ervaring met het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Wij kunnen daarom garanderen dat u naar tevredenheid zult worden geholpen. Door ons landelijke netwerk verzekeren wij u tevens dat er altijd een leverancier beschikbaar is in Den Bosch. Doordat het bij ons mogelijk is de aanbiedingen van diverse specialisten met elkaar te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op de uiteindelijke kosten.

deuren kopen offerte

Vrijblijvende offertes aanvragen

Als u in het contactformulier precies aangeeft welke eisen u stelt aan de nieuwe deuren – denk hierbij aan glazen, afmetingen, stijl en materiaal – dan kunnen wij de informatie voor onze aanbieders hier op aanpassen. Geef ook aan of u op zoek bent naar voordeuren, andere buitendeuren of bijvoorbeeld garagedeuren. Heeft u uw wensen voor bijvoorbeeld garagedeuren kenbaar gemaakt, dan zoeken wij passende specialisten uit Den Bosch. U ontvangt vervolgens meerdere offertes van specialisten uit uw regio. Deze gratis en vrijblijvende offertes kunt u met elkaar vergelijken.

Offertes aanvragen
buitendeuren Den Bosch

Kiezen voor een veilige buitendeur

Buitendeuren betreffen alle deuren die een uitgang naar buiten geven. Dit geldt zowel voor deuren op de begaande grond, als openslaande tuindeuren evenals achter- en voordeuren. Buitendeuren kunnen van diverse materialen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan zeer sterke deuren van beton of juist elegante glazen deuren. Voor welke variant u ook kiest, bij buitendeuren is het van groot belang dat u deze van goed hang- en sluitwerk voorziet, en dat ze van stevig materiaal zijn gemaakt. Buitendeuren (zoals voordeuren of tuindeuren) moeten zo inbraakwerend mogelijk zijn. De beste beveiliging van uw buitendeuren is de installatie van een meerpuntsslot. Bij een dergelijk slot draait u met één sleutel meerdere grendels tegelijk open en dicht. Dit zorgt bij buitendeuren voor extra bescherming tegen inbraak.

binnendeuren Den Bosch

Binnendeuren in allerlei stijlen en modellen

De binnendeuren hebben een grote invloed op de sfeer in huis. Het is dus van belang dat de deuren goed bij uw interieur passen. Een klassieke binnendeur met zes kleine ruitjes ziet er immers heel anders uit dan een strakke deur met één groot stuk glas.

Binnendeuren worden geleverd in verschillende stijlen en modellen. U kunt de keuze maken voor binnendeuren met een strakke klassieke stijl, en eenvoudige glazen. Dit type is vaak direct leverbaar en snel te plaatsen. Het is echter ook mogelijk te kiezen voor binnendeuren in een modern model. Vraag bij de aanbieders uit Den Bosch naar de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen.

voordeuren Den Bosch

Een voordeur reflecteert uw woonstijl

Voordeuren bepalen mede het vooraanzicht van onze woning. Het is dan ook van belang dat deze uw woonstijl reflecteert. Net als bij binnendeuren heeft u bij voordeuren de keuze uit verschillende stijlen en modellen. Daarbij is het tevens mogelijk om te kiezen voor een variatie aan bijbehorende producten zoals een tochtvaldorpel, briefsleuf of een voorbehandeling tegen weer en wind.

Voor welk model u ook kiest, het is bij voordeuren voornamelijk van belang dat u deze goed tegen inbraak beschermt. Kies daarom voor professioneel hang- en sluitwerk en vraag naar de keurmerken. Vergeet bij het beschermen van voordeuren tevens de garagedeuren niet. Wilt u zeker weten dat uw voordeur goed werkt? Schakel dan een vakman uit Den Bosch met ervaring in het afhangen van voordeuren in.

kunststof deuren Den Bosch

De voordelen van kunststof deuren

Wanneer u nieuwe binnen- of buitendeuren laat plaatsen, dan heeft u de keuze uit een groot aantal materialen. Eén van deze materialen is kunststof. Het gebruik van kunststof heeft diverse voordelen. Op het gebied van isolatie haalt kunststof ongeveer hetzelfde niveau als hout maar het isoleert een stuk beter dan aluminium. Hierdoor bespaart u op de energierekening. Daarnaast vermindert kunststof geluidsoverlast. Het materiaal is daarnaast erg stevig wat bijdraagt aan de inbraakveiligheid. Wilt u de kunststof deuren helemaal aanpassen aan het interieur van uw woning in Den Bosch? Geen probleem! U heeft namelijk de keuze uit vele verschillende kleurfolies en kleurcoatings. Zo is het altijd mogelijk om de binnen- en buitendeuren te laten aansluiten bij de stijl van uw woning. Wist u dat het materiaal ook erg gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is? Schilderen is namelijk niet nodig. Daarnaast maakt u kunststof zo’n 1 tot 2 keer per jaar eenvoudig schoon met een beetje warm water en een zachte spons. Het materiaal is bovendien helemaal recyclebaar wat het ook nog eens duurzaam maakt.

houten deur Den Bosch

Duurzaam met een houten achterdeur

Als u een achterdeur laat plaatsen dan is een houten achterdeur wellicht iets voor u. Hardhout is een duurzaam materiaal. Een houten achterdeur heeft bovendien een hele goede isolerende werking. Hierdoor bespaart u op uw energierekening. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar tevens voor het milieu. Een buitendeur heeft veel te verduren in het Nederlandse klimaat. Ze krijgen vaak te maken met grote temperatuurverschillen. Binnen is het veelal boven de 20°C terwijl het buiten wel kan vriezen. Het is daarom belangrijk dat u een kwalitatieve houten buitendeur hebt. Als u een houten achterdeur afwerkt met een verflaag dan is deze beschermd. Maak de buitendeur bovendien een aantal keer per jaar grondig schoon om aanhechting van vuil te voorkomen. Op deze manier behoudt u de lange levensduur van een houten achterdeur. Hardhouten buitendeuren gaan minimaal 50 jaar mee, wat ze erg duurzaam maakt.

glazen deur

Een ruimtelijk gevoel door een glazen deur

Zowel binnen- als buitendeuren kunnen geleverd worden van een volledige plaat materiaal, maar kunnen onderbroken worden door enkele glazen panelen. Daarnaast is het voor openslaande balkondeuren tevens mogelijk te kiezen voor een volledig glazen deur. Dit is ook het geval bij serredeuren. Glazen deuren bieden een ruimtelijk gevoel, waardoor het lijkt alsof uw woning in Den Bosch een stukje groter wordt. Glazen deuren sluiten een kamer tevens af zonder een opgesloten gevoel te bieden. Wilt u een zo open mogelijke sfeer creëren? Kies dan voor een kaderloze installatie. Om de veiligheid van uw huisgenoten te waarborgen, is het mogelijk te kiezen voor een glazen deur van gelaagd glas. Dit is veel veiliger dan gehard glas omdat het niet in stukken breekt.

Drie redenen om een aluminium deur te kopen

Naast kunststof wordt aluminium steeds vaker gebruikt als basismateriaal voor het maken van buiten- en binnendeuren. Aluminium deuren hebben meestal net iets minder sfeer dan de kunststoffen en houten variant, maar bieden diverse andere voordelen.

 1. Aluminium is vormvast en erg duurzaam. Van bovengenoemde materialen is deze het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen en veranderende weersomstandigheden. Dit maakt aluminium erg geschikt als buitendeur. Het scheurt, rot, roest, barst en vervormt niet, het is daarnaast onbrandbaar. Deuren van aluminium hebben dan ook een levensduur van minimaal 75 jaar. Het materiaal is bovendien helemaal recyclebaar.
 2. Aluminium deuren zijn voorzien van kamers welke een thermische onderbreking hebben. In de kamers zit stilstaande lucht, dit werkt als thermische isolator. Een gevolg hiervan is dat er geen warmtegeleiding of condensatie meer is. Hierdoor houden aluminium deuren warmte binnen en kou buiten. Het materiaal is hierdoor erg isolerend waardoor u bespaart op de stookkosten. De deuren zijn bovendien geluidswerend dankzij de isolatie.
 3. Ook al wordt aluminium veelal gezien als een materiaal zonder veel sfeer, het uiterlijk heeft toch een aantal voordelen. Wilt u bijvoorbeeld aluminium deuren met glas? Dankzij de smalle profielen is een groot lichtoppervlak mogelijk. Daarnaast is het materiaal verkrijgbaar in vele verschillende vormen, stijlen en kleuren. Het is daarnaast een optie om de binnen- en buitenkant van de deuren in verschillende kleuren te schilderen.
aluminium deuren Den Bosch

Kom via ons netwerk in contact met deurenspecialisten uit Den Bosch

Vergelijk offertes van diverse aanbieders uit ons netwerk en bespaar tot 40% op de kosten!

Offertes aanvragen
garagedeuren Den Bosch

Een garagedeur kopen, wat is belangrijk?

Het komt waarschijnlijk niet vaak voor dat u een garagedeur moet kopen. Het is daarom verstandig om informatie in te winnen over wat belangrijk is, wanneer u een garagedeur wilt kopen. U moet uiteraard eerst de keuze maken tussen het type garagedeur. Een stalen kanteldeur is het meest voordelig. Deze rechte, stalen deur opent en sluit u door hem te kantelen totdat de deur horizontaal tegen het plafond aanzit. De roldeur (verkrijgbaar vanaf €600,-) neemt veel minder plek in beslag omdat deze oprolt in een behuizing. De sectionaal deur (verkrijgbaar vanaf €700,-) is het meest populair. Deze garagedeur rolt open naar boven. Wilt u openslaande garagedeuren kopen? Deze bestaat uit twee deuren die u naar binnen of buiten openslaat. Een openslaande garagedeur is erg prijzig, u betaalt minimaal €2.000,-.

garagedeur beveiliging

Garagedeur: inbraakbeveiliging en bediening

Eén van de belangrijkste kenmerken waar u op moet letten is de inbraakbeveiliging. Controleer de kwaliteit van het hang- en sluitwerk en kijk daarnaast op welke plekken de garagedeur sluit. Is de garagedeur bijvoorbeeld voorzien van extra vergrendelingen wat zorgt voor extra beveiliging? Is uw garage verwarmd? Om te besparen op uw energierekening is het verstandig om een goed geïsoleerde garagedeur te kiezen. Controleer daarom of de garagedeur voorzien is van rubberen afdichtingen welke tocht tegenhouden. Daarnaast biedt de sectionaal- of openslaande garagedeur de beste isolatie. Elke garagedeur is verkrijgbaar met een elektrische of handmatige bediening. Voor elektrische bediening betaalt ut minstens €200,- extra, maar het is wel erg handig als u ouder bent en/of elke dag de garage in moet rijden.

garagedeur prijzen Den Bosch

Garagedeur: materiaal

Qua materiaal hebt u veelal de keuze uit drie opties. De meest voordelige optie is een dunne stalen deur, deze heeft veelal een slechte isolatiewaarde. Een stalen kanteldeur kost gemiddeld €500,-. Kunststof is iets duurder, maar isoleert goed. Een sectionaal deur van kunststof kost zo’n €1.200,-.

Een houten garagedeur is de duurste optie. Een houten sectionaal deur kost circa €2.250,- terwijl een houten kanteldeur al gauw €3.500,- kost. Tot slot is uiteraard ook het uiterlijk van garagedeuren belangrijk. Deze moet natuurlijk wel bij de uitstraling van uw woning in Den Bosch passen. Houd daarom rekening met kleuren, materialen en vormen.

paneeldeuren op maat

Een jaren ’30 look creëren met paneeldeuren

Woont u in Den Bosch een jaren ’30 woning? Of houdt u erg van deze stijl? Vele deursoorten kunnen uw woon- en slaapkamer een heel eigen stijl en uitstraling geven. Eén van de soorten is de paneeldeur. Paneeldeuren bestaan uit verschillende panelen. Een paneeldeur is in sommige gevallen helemaal dicht, het is echter tevens mogelijk om dit te combineren met glas. Is uw jaren ’30 woning in Den Bosch toe aan nieuwe deuren? U kunt ervoor kiezen om de sfeer te waarborgen door opnieuw paneeldeuren te plaatsen. Het is echter tevens een mogelijkheid om in een nieuwere woning in Den Bosch een jaren ’30 look te creëren met behulp van paneeldeuren. Een paneeldeur waarbij de panelen helemaal uit glas bestaan past bijvoorbeeld erg goed in een modernere woning. Daarnaast is het een optie om horizontale en verticale panelen met elkaar te combineren. Of wat dacht u van glas-in-lood? U heeft een heleboel mogelijkheden wanneer u uw woning in Den Bosch een jaren ’30 look wilt geven.

Het gemak van openslaande deuren

Deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten openen. Bij openslaande deuren denkt u echter algauw aan tuindeuren. Doordat tuindeuren naar buiten openslaan bespaart u ruimte binnenshuis en hoeft u het deurkozijn niet aan te passen. Het is evenwel ook mogelijk om te kiezen voor een openslaande deur voor bijvoorbeeld uw garage. Garagedeuren zijn vaak onhandig te bedienen, en vormen daarom een bron van ergernis. Openslaande garagedeuren voorkomen deze ergernissen en bieden een groot woongemak. U kiest voor één grote openslaande garagedeur of twee garagedeuren die u apart van elkaar kunt openzetten. De kosten voor het installeren van openslaande garagedeuren in Den Bosch zijn afhankelijk van uw wensen voor stijl en oppervlak.

Het gemak van een kunststof schuifpui

Denkt u erover na om een kunststof schuifpui in uw woning te laten plaatsen? Een goed idee! Dankzij een schuifpui wordt uw woonkamer één geheel met uw terras en tuin. Hierdoor hebt u vanuit uw woning in Den Bosch een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast doen de grote ruiten en het extra daglicht de leefruimte groter lijken. Hebt u weinig ruimte op uw terras of in uw woonkamer? Een schuifpui neemt veel minder ruimte in beslag dan openslaande tuindeuren. Op een mooie zonnige dag schuift u de pui open en u stapt zo naar buiten terwijl frisse lucht uw woning in waait. Bent u bang dat een schuifpui van kunststof een plastic uitstraling heeft en dat deze niet mooi is? Dat is nergens voor nodig. Tegenwoordig kunt u bij kunststof schuifpuien hoge kwaliteit verwachten. Fabrikanten doen goed hun best om de deuren op houten deuren te laten lijken. De aangebrachte houtnerf is dan ook bijna niet van echt te onderscheiden. U hebt bovendien de keuze uit vele verschillende maten en kleuren. Een kunststof pui isoleert goed en het materiaal is bestand tegen inbrekers. Daarnaast is een voordeel van een kunststof schuifpui dat deze niet kan rotten. U hebt er dus de komende 20 jaar vrijwel geen onderhoud van. Vergeleken met andere materialen is een schuifpui van kunststof bovendien erg betaalbaar. U hebt al een 2-delige schuifpui van 200 x 220 cm voor €1.200,- tot €2.300,-, inclusief HR++ beglazing.

kunststof schuifpui Den Bosch

Wat is het verschil tussen opdekdeuren en stompe deuren?

Wie de binnendeuren gaat vervangen heeft de keuze uit stompe deuren en opdekdeuren. Een opdekdeur is vlak en heeft aan de zijkant een sponning. Een sponning is een uitstekende rand, die deels op het deurkozijn zal vallen. Het voordeel van opdekdeuren is dat deze de kamer tochtvrij houden. Daarnaast kan een deurenspecialist opdekdeuren eenvoudig installeren met behulp van paumelle scharnieren op het deurkozijn. Deze constructie is echter eenvoudig te forceren wat opdekdeuren inbraakgevoelig maakt. De opdekdeur wordt daarom veelal toegepast als binnendeur. De tegenhanger van de opdekdeur is de stompe deur. Een stompe deur is een deur die helemaal in het kozijn valt. Een stompe deur wordt met scharnieren afgehangen. Deze beveiligt uw woning in Den Bosch het beste. Wilt u uw buitendeur vervangen? Kies dan altijd voor een stompe deur.

Stompe deuren

De tegenhanger van de opdekdeur is de stompe deur. Een stompe deur is een deur die in zijn geheel in het deurkozijn valt. Dit is lastiger met de installatie, maar zal uw woning goed beveiligen. Een andere term voor stompe deur is ook wel inleg- of sponningdeur. Wilt u uw buitendeur vervangen? Kies dan altijd voor een stompe deur. Vraag één van de deurspecialisten uit ons netwerk naar welke stompe deuren op voorraad zijn.

Kiezen voor het juiste deurbeslag

De term deurbeslag staat voor al het hang- en sluitwerk dat u op de deur aanbrengt, maar tevens vele andere zaken op en rondom de deur. Bij de term deurbeslag kunt u denken aan de sleutelplaatjes, de scharnieren voor ophanging, de brievenbus en deurgrepen. Als u ander deurbeslag gaat kiezen dan kunt u op een aantal zaken letten. Zorg voor samenhang. Wilt u het deurbeslag van uw voordeur veranderen? Pas dan gelijk de deurbel, het huiscijfer en de brievenbus aan zodat alles een passend geheel wordt. Houd ook zeker rekening met de deuren. Heeft u landelijke deuren met vakjes en kleine raampjes? Modern en strak deurbeslag past hier niet erg goed bij. Uiteraard is tevens de kwaliteit belangrijk. U houdt een deurkruk soms wel 15 keer op een dag vast. Het is dan belangrijk dat deze niet snel slijt en dat de kleur mooi blijft.

stalen deuren

Welke factoren bepalen de prijs van een deur?

Een simpele binnendeur is al verkrijgbaar vanaf €100,- terwijl een luxe deur al gauw een paar duizend euro kost. Verschillende factoren bepalen de prijzen van deuren. Het materiaal is uiteraard van invloed op de prijzen. Kunststof is het meest voordelige materiaal, houd hierbij rekening met circa €1100,- voor een standaard buitendeur, inclusief plaatsing. Gaat uw voorkeur uit naar hout? Dan betaalt u €525,-. Aluminium en staal zijn prijzig. Voor een standaard aluminium deur betaalt u circa €1100,-. Dit zijn prijzen inclusief BTW en montage. Daarnaast beïnvloeden de accessoires de prijs. Zo is een simpele deurklink al verkrijgbaar vanaf €10,- maar een luxere kost al gauw €50,-. Bij voordeuren moet u rekening houden met extra kosten voor bijvoorbeeld een brievenbus of een extra slot. De montagekosten beginnen bij €75,-, afhankelijk van de soort deur.

Materiaal Gemiddelde prijs binnendeur Gemiddelde prijs buitendeur
Kunststof €100,- €1100,-
Hout €170,- €525,-
Aluminium €800,- €1100,-
Staal €1800,- €2200,-
Glas €275,- €550,-

Toelichting prijstabel:

We zijn uitgegaan van de standaardmaten van een binnendeur die gelden bij de renovatie van woningen. Deze maten zijn: B 83cm x H 201.5 cm. De maten van de buitendeur die we hebben aangehouden: B 88cm x H 211,5cm. We hebben geen rekening gehouden met prijzen voor deurbeslag en de beglazing van de deur. De BTW en de montage zijn wel bij de prijs inbegrepen.

Benieuwd naar de exacte kosten van uw deur?

Vraag dan gratis en vrijblijvend diverse offertes aan. Vergelijk deze offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Offertes aanvragen
zelf deur afhangen

Zelf een deur afhangen

Het afhangen van een binnen-, tuin- of voordeuren is niet gemakkelijk. Dit moet met een grote nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Hoe beter de afhanging, hoe minder kans er is op tocht, en hoe veiliger uw woning. Zeker voor buitendeuren is het belangrijk dat de afhanging exact juist is. Wij raden aan om hiervoor de hulp van een erkende deurenspecialist uit Den Bosch in te schakelen. Wilt u toch zelf de binnendeuren afhangen? Maak dan gebruik van het onderstaande stappenplan. Dankzij dit stappenplan geniet u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort.

 • Stap 1: meten. Meet altijd eerst het kozijn op. Dit doet u door de maat te nemen van het kozijnsponninggedeelte waar de deur in moet vallen. Voor een juiste breedtemaat moet u hier ongeveer 5 millimeter vanaf nemen. Het alternatief is het opmeten van de deur die u gaat vervangen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij om de sponning zowel aan de boven- als onderzijde en in het midden te meten.
 • Stap 2: opdek of stomp. Maak daarna uw keuze tussen een stompe of opdekdeur. Het voordeel van deuren met een opdekrand is dat u deze eenvoudig installeert, en dat kleine meetfoutjes hierbij niet opvallen.
 • Stap 3: bestellen. Schaf altijd een deur aan die maximaal dan 30mm hoger of breder is dan het deurprofiel.
 • Stap 4: draairichting. Bepaal welke kant de deur op moet draaien. Hang vervolgens de scharnieren aan de juiste kant.
 • Stap 5: deurkozijn vastzetten. Dit is alleen nodig wanneer dit niet stevig vast zit.
 • Stap 6: oude deur verwijderen. Schroef hierbij de scharnieren aan de deurkant los, en tik het scharnier zijwaarts weg. Zo voorkomt u dat er beschadigingen ontstaan.
 • Stap 7: op maat maken. Maak vervolgens de nieuwe deur(en) op maat. Dit kan met een schaaf. Zet de deurplaat voor het gemak vast met een steun of wiggen. De deur moet altijd 8 millimeter ruimte hebben voor een goede sluiting. Op de plaats waar het slot komt dient u iets naar binnen te schaven zodat er geen problemen ontstaan. Controleer regelmatig of alles nog past, en of u niet te ver schaaft.
 • Stap 8: scharnieren aftekenen. Teken waar de scharnieren moeten komen, en plaats daarna de deur ervoor. Teken ook hier de scharnieren af. De meeste scharnieren van stompe deuren verzinken in de deur. Zorg ervoor dat er bij het aftekenen ongeveer 2 millimeter ruimte overblijft. Dit is de afstand van het hout tot het scharnierblad.
 • Stap 9: scharnieren plaatsen. Met een beitel kunt u het hout op de juiste manier schaven zodat de scharnierbladen wegzinken. Zorg er altijd voor dat het scharnierblad vlak ligt.
 • Stap 10: deurklink installeren. Leg het slot of deurklinkplaat aan de buitenkant van de deur. Met een priem kunt u vervolgens de nodige gaten uitboren.
 • Stap 11: deur ophangen. Met een hamer kunt u de scharnierkoppen in één lijn plaatsen, waarna u de scharnierpennen aan moet brengen. Schroef hierna pas de scharnierbladen volledig vast, en breng eventueel kleine wijzigingen in de afhanging aan.
opdekdeuren en stompe deuren

Wij leveren nagenoeg alle merken

Aanbieders van buitendeuren, zoals voordeuren en garagedeuren bieden vaak verschillende merken aan. Svedex, Bruynzeel, Skantrae en Albo behoren tot de bekendste deurmerken. Daarnaast is het tevens mogelijk te kiezen voor deuren van een huismerk van bijvoorbeeld de bouwmarkt in Den Bosch. Let hierbij wel op de prijs-kwaliteit verhouding.

Albo

Albo is een deurmerk dat al ruim 30 jaar toonaangevend is. Zij produceren zowel binnen- als buitendeuren in Nederland en Duitsland. Bij Albo is men gericht op duurzame materialen, een doordacht design en moderne technieken in combinatie met hoogwaardig vakmanschap.

Austria

Austria deuren is één van de bekendere merken voor alle soorten deuren. Het bedrijf biedt deuren in zowel klassiek, nostalgisch als modern design. Zij staan voor eenvoud en een hoog gebruiksgemak. Bij vele leveranciers zijn Austria deuren verkrijgbaar.

Berkvens

Bij Berkvens hebben de ontwerpers zich met name toegespitst op het ontwerpen van binnendeuren. Zij bieden elke klant een deur die aan al hun wensen voldoet. Daarnaast bent u bij Berkvens aan het juiste adres voor bijpassend deurbeslag en accessoires.

Bruynzeel

Bruynzeel is één van de minder bekende merken op het gebied van deurontwerp. Toch kunt u bij Bruynzeel terecht voor zowel balkon- als garagedeuren, en alles wat hier tussen valt. Elegantie en een hoog gebruiksgemak zijn de waarden waar Bruynzeel mee werkt.

Krepel

De binnen- en buitendeuren van Krepel zijn van goede kwaliteit. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van brandwerende deuren. Bij een brand vertraagt u met een dergelijke deur de brand tot wel 60 minuten. Vraag uw aanbieder in Den Bosch naar de mogelijkheden.

Skantrae

Deuren met karakter, dat is de slogan op basis waarvan de ontwerpers van Skantrae aan de slag gaan. Het bedrijf produceert al 30 jaar hoogwaardige kwaliteit producten tegen aantrekkelijke prijzen. Voor plinten, deurbeslag en briefsleuven kunt u tevens bij hen terecht.

Svedex

Bent u op zoek naar een binnendeur met grote glazen, of hebt u behoefte aan stijlvolle openslaande terrasdeuren? Vraag uw leverancier in Den Bosch dan eens naar de artikelen van Svedex. Zij focussen hun productie met name op opdek- en stompe deuren voor binnenshuis.

Weekamp

Voor geheel unieke garagedeuren moet u bij de fabrikant van Weekamp zijn. Zij maken garagedeuren volledig naar wens, bijvoorbeeld met diepe groeven of een ronde toog. U bepaalt zelf hoe u garagedeuren er uit komen te zien door een bepaalde kleur en design uit te kiezen.

Welke keurmerken zijn belangrijk?

PKVW keurmerkFSC keurmerkBouwgarant keurmerk
Wanneer u overweegt deuren aan te schaffen bij leveranciers uit Den Bosch, dan is het van belang rekening te houden met diverse keurmerken. Voor een duurzaam productie proces van houten binnendeuren kiest u bijvoorbeeld het beste voor deuren met een FSC keurmerk. Andere keurmerken zijn BouwGarant en PKVW.

Werkgebied Den Bosch

deurenspecialist Den Bosch

Vrijblijvend offertes aanvragen

Hebt u toch hulp nodig van een deurenspecialist bij het afhangen van een deur? Bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten plaatsen van nieuwe garagedeuren? Of hebt u een vraag over het verschil tussen aluminium, stalen en kunststof tuindeuren? Ons netwerk bestaat uit meerdere deurenspecialisten in Den Bosch en in de omgeving van Den Bosch. Een deurenspecialist uit ons netwerk is u met alle plezier van dienst bij bovenstaande klussen en vele andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van kunststof kozijnen. Hebt u behoefte aan een prijsoverzicht? Vul dan ons contactformulier in, en wij sturen u vrijblijvend meerdere (max. 5) offertes van experts uit Den Bosch toe. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. U kiest zelf welke deurenspecialist de klus komt uitvoeren!