Deuren merken

Deuren fabrikanten en merken

Wilt u uw huis een nieuw uiterlijk geven door de binnendeuren te vervangen? Of bent u op zoek naar een nieuwe buitendeur omdat uw oude buitendeur niet genoeg isoleert? Waar u ook naar op zoek bent, voor een overzicht van binnen- en buitendeur fabrikanten bent u bij ons aan het juiste adres! Er zijn vele verschillende merken die binnen- en buitendeuren aanbieden. De bij ons aangesloten fabrikanten bieden een ruim assortiment aan binnen- en buitendeuren. Hieronder vindt u een overzicht van de voornaamste merken die deurspecialisten aanbieden. U kunt vanuit uw luie stoel rustig bekijken welke merken u het meeste aanspreken. Vervolgens vult u geheel vrijblijvend en kosteloos ons contactformulier in om een prijsvergelijking aan te vragen van de bij ons aangesloten merken.

Start de gratis offerteaanvraag!

Vul het offerteformulier en ontvang gratis offertes van deurspecialisten bij u uit de regio. Vergelijk de offertes en bespaar op de kosten! Geheel zonder verdere verplichtingen.

Gratis offertes vergelijken


Albo

Albo deurenAlbo levert binnendeuren, buitendeuren, voordeuren en utiliteitsdeuren vanuit haar hoofdvestiging in Albergen. Ook in Duitsland en Roemenië worden deuren geproduceerd en vervolgens verspreid door heel Nederland. Doordat Albo hoge kwaliteitseisen stelt hebben alle deuren het KOMO keurmerk, het keurmerk voor verantwoord (FSC) en duurzaam bosbeheer (PEFC), de KIWA-certificering en het keurmerk van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie. Albo streeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen principe na waarbij People, Planet en Profit centraal staan. Het merk streeft er naar om mee te denken met de klant en om werk en eventuele zorgen van de klant weg te nemen.

Austria

Austria deurenAustria is één van de merken die naast binnen- en buitendeuren tevens kozijnen voor binnendeuren en accessoires zoals deurkrukken en deurlijsten levert. De in 1953 opgerichte fabrikant Austria is al meer dan 60 jaren importeur en leverancier van kwaliteitsdeuren op de Nederlandse markt. Het merk biedt voordeuren, terrasdeuren, achterdeuren en verschillende collecties van binnendeuren aan. Zo is er bijvoorbeeld de Sense collectie, deze biedt moderne binnendeuren met brede en robuuste stijlen aan met daarin mat of blank veiligheidsglas. Andere collecties zijn de Dutch Line met jaren 30 binnendeuren en de Classic line met klassieke binnendeuren. Austria biedt dankzij deze uitgebreide collecties voor ieder wat wils aan.

Berkvens

Berkvens deurenIn de 80 jaar dat Berkvens bestaat is het uitgegroeid tot een familiebedrijf met drie moderne fabrieken. De fabrikant is zowel in Nederland als internationaal een grote speler op de markt. Naast binnendeuren leveren zij tevens deurkozijnen, schuifdeursystemen, deurbeslag en andere accessoires. Berkvens wil de meest vernieuwende totaalaanbieder zijn van mooie, handige en duurzame binnendeuren in de woning- en utiliteitsbouw. In de drie fabrieken wordt veel geïnvesteerd in innovatie en verduurzaming van de producten. In dit proces spelen duurzaamheid, levensduur en milieuvriendelijkheid een grote rol. Net als de andere merken is Berkvens in het bezit van de nodige keurmerken waaronder FSC, KOMO en de GND-zekerheidsklasse.

Bruynzeel

Bruynzeel deurenBruynzeel is één van de bekendste merken binnen Nederland. De meeste mensen zullen het kennen van de vloeren en keukens, maar als het om deuren gaat is Bruynzeel tevens een begrip. Het in 1868 opgerichte bedrijf staat voor kwaliteit en vakmanschap. In 1920 is men zich volledig gaan richten op het vervaardigen van deuren. Het assortiment van Bruynzeel bestaat uit binnendeuren, buitendeuren, terrasdeuren, schuifdeuren en openslaande deuren. Elke serie is voorzien van deurbeslag, deurlijsten en deurplinten die bij de deur passen, zodat u uw huis een mooi strak geheel wordt. Uiteraard garandeert Bruynzeel kwaliteit en beschikt het merk door de hoge kwaliteitseisen over alle keurmerken om zich deurenspecialist te noemen.

Java

Java deurenJava is de oudste deurenfabrikant van Nederland. In 1926 is dit merk opgericht door Jac Boon. De naam van het bedrijf is te danken aan de plaats waar het hout waarvan de deuren zijn gemaakt vandaan komt. Jac Boon wilde alleen de mooiste houtsoorten gebruiken, deze houtsoorten haalde hij uit Indonesië. Eerst werd Javaans teakhout gebruikt, later donkerrood meranti en merbau. Java vindt dat een deur als een visitekaartje van een huis is. Een deur zegt iets over de bewoners en het karakter van het huis. Het merk biedt dan ook vele verschillende soorten en speelt altijd in op nieuwe trends. Elke deur wordt vervaardigd en afgewerkt door één ambachtsman. Vanwege dit handwerk gaat een deur van Java erg lang mee.

Kegro

Kegro deurenKegro is al meer dan 40 jaar één van de voornaamste merken in massieve en vlakke buitendeuren. Het merk dankt deze positie aan de topkwaliteit van de houten deuren en unieke concepten voor deuren. De twee pijlers van Kegro zijn niet voor niets duurzaamheid en blijvende kwaliteit. In een schuurtje in de achtertuin legde oprichter Kersten de basis voor wat jaren later één van de grootste merken in Nederland zou zijn op het gebied van houten buitendeuren. Kegro biedt voor elk huis een passende buitendeur. Passend op het gebied van stijl, want Kegro heeft een aanbod van jaren dertig en klassieke deuren tot aan design deuren. En passend op het gebied van duurzaamheid, isolatie, geluidswerendheid, inbraakbestendigheid en brandwerendheid.

Krepel

Krepel deurenKrepel is uitgegroeid van producent naar volledige bouwpartner. Deze ontwikkeling maakt Krepel één van de merken met een compleet assortiment van hang- en sluitwerk, binnendeurkozijnen en uiteraard binnendeuren. De geschiedenis van het familiebedrijf begon al in 1732 toen de familie Krepel supervisie kreeg over een kopermolen. Toen de vraag naar koper afnam begon de fabrikant met het vervaardigen van sigarenkisten, in 1950 kwam hier het produceren van deuren bij. Krepel is gespecialiseerd in binnendeuren, maar biedt tevens brandwerende en geluidswerende deuren aan. Al deze deuren hebben de KOMO, GND en FSC keurmerken. Krepel heeft voornamelijk dealers in het midden en zuiden van het land en enkele in Groningen.

Marmarie

Marmarie deurenMarmarie biedt een hele uitgebreide basiscollectie aan van binnendeuren. Het merk gelooft dat elk huis over een eigen sfeer beschikt en dat binnendeuren hierin een grote rol spelen. Een deur wordt namelijk steeds meer als een meubelstuk gezien en de kleur en stijl bepalen voornamelijk de sfeer. Het merk heeft verschillende collecties. De deuren van de design collectie zijn mooie design deuren vervaardigd uit massief MDF en worden wit gegrond geleverd. Ze zijn tevens leverbaar met of zonder verschillende soorten glas, zoals glas in lood. De Marmarie uniek collectie bestaat uit massief MDF deuren bekleed met eiken delen of edelfineer. Andere collecties zijn de Marmarie basis collectie en de elegant collectie.

Reinaerdt

reinaerdt deurenReinaerdt is gelegen in het Overijsselse Haaksbergen. Reinaerdt is één van de merken die beschikt over een groot aanbod aan deuren, van gecompliceerde rook-, geluid-, brand- en inbraakwerende deuren tot aan eenvoudige deuren voor de woningbouw. Alle deuren hebben uiteraard de benodigde certificaten volgens de Europese normen. De klant staat bij dit merk centraal, er worden altijd naar duurzame oplossingen voor de klant gezocht. Daarom wordt er altijd geïnvesteerd in scholing van medewerkers, de beste grondstoffen voor de producten en innovatie. In 2005 heeft Reinaerdt het Duitse bedrijf EDO Türen GmbH overgenomen. Hier worden hoogwaardige en brandwerende deuren en puien van glas of massief hout geproduceerd. Hierdoor is het merk de enige die moderne deuren van hout en glas levert.

Skantrae

Skantrae deurenSkantrae is één van de merken wat zowel op de Belgische als de Nederlandse markt levert. De naam Skantrae is een samengevoegd woord uit de woorden Skandinavië en Trae. In het Deens betekent dit hout. De producten van Skantrae kunnen uw woning net een andere ‘look’ geven. Bij het ontwikkelen van haar producten wordt er dan ook gekeken naar de laatste woontrends en bouwstijlen in Nederland. Skantrae beschikt over een grote showroom in Zevenaar waar u alle deuren inclusief de verschillende soorten beslag en beglazing kunt bekijken. De dealers van Skantrae beslaan net als vele andere fabrikanten het hele land. Skantrae is één van de merken die steeds nieuwe series binnen- en buitendeuren produceren om u te blijven voorzien van goede kwaliteit en nieuwe trends.

Svedex

Svedex deurenDe volgende van voorname merken is Svedex. Dit merk is niet alleen in Nederland een grote naam maar heeft tevens internationaal naam gemaakt. Het familiebedrijf dat in 1954 in Nederland is opgericht bezit inmiddels vestigingen in Duitsland, Belgie en Frankrijk. Naast deze verkoopkantoren zijn er nog tal van andere agentschappen in andere Europese landen. Bij Svedex staan de begrippen eerlijk, betaalbaar, stijlvol en vernieuwend centraal. Er wordt geluisterd naar de particuliere en zakelijke klant om ze een kwaliteitsbinnendeur te kunnen leveren. Alle deuren worden voorzien van Svedex superlak, een lak die haast niet verkleurt door zonlicht. Vlekken kunnen op deze lak snel worden weggepoetst en het is niet snel een krasbaar. Svedex heeft een keurmerk voor duurzaam en verantwoord bosbeheer.

Theuma

Theuma deurenTheuma behoort al langer dan 50 jaar tot de grootste merken op het gebied van binnendeursystemen in Europa. Ze bieden een grote verscheidenheid aan binnendeuren en daarnaast hang- en sluitwerk en kozijnen. U kunt kiezen uit standaard deuren maar tevens uit deuren vakkundig op maat gemaakt en in vele verschillende technische uitvoeringen. Theuma investeert continu in machines, systemen en medewerkers om aan uw wensen te voldoen. Bovendien houden ze de markt in de gaten en doen ze onderzoek om ontwikkelingen te initiëren. Theuma is erg flexibel en voldoet graag aan de specifieke wensen van de klant. Bent u op zoek naar een niet standaard product? Dan zit u ook bij Theuma goed. U kunt van dit merk snelle leveringen en een hoge leverbetrouwbaarheid verwachten.

Van Vuuren

Van Vuuren deurenVan Vuuren is één van de merken die al vele jaren toonaangevend leverancier van buiten- en binnendeuren is in de utiliteitsbouw van Nederland. Ze focussen op snelheid, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit, dit alles zorgt ervoor dat ze kwalitatieve hoogwaardige producten kunnen leveren. Van Vuuren streeft ernaar om optimale producten te leveren welke aan de huidige en toekomstige markt voldoen op het gebied van dienstverlening en van regel- en wetgeving. Van Vuuren levert vele verschillende soorten deuren zoals geluidswerende, stralingswerende en kogelwerende deuren maar ook hotelkamerdeuren en voordeuren. Wat u ook zoekt, de binnendeuren en buitendeuren van Van Vuuren zijn altijd van goede kwaliteit. Een indicatie van de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Weekamp

Weekamp deurenWeekamp levert al 30 jaar binnen- en buitendeuren. Gaat het om nieuwbouw of renovatie, standaard deuren of maatwerk, Weekamp is één van de merken met een oplossing in elke situatie. De fabrikant beschikt tevens over massieve en samengestelde voordeuren en binnendeuren. Maar ook: buitendeuren, terrasdeuren, garagedeuren, stapeldorpeldeuren, passiefhuisdeuren, vlakke deuren, brandvertragende deuren en FCS deuren. Daarnaast hebben zij ramen in het assortiment opgenomen. Dit maakt ze een totaalleverancier die u van begin tot eind zal begeleiden in het proces. De hardhouten deuren die zij leveren bestaan uit verschillende soorten hardhout in 1 deur waardoor ze aan de hoge eisen voldoen en de bekende KOMO een GND keurmerken hebben.

Direct een offerte aanvragen bij Kampman

Bent u op zoek naar nieuwe buitendeuren? Of wilt u de boel binnenshuis een opknapbuurt geven door nieuwe binnendeuren te laten installeren? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een landelijk netwerk van bedrijven die deuren leveren en plaatsen, er zitten dus altijd leveranciers bij u in de buurt. Geef op het offerteformulier uw wensen aan en wij zullen offertes toesturen die u geheel vrijblijvend met elkaar kunt vergelijken. Op deze manier kiest u één van de bedrijven die aansluit bij uw woonwensen en de laagste prijs biedt.

Deuren offerte