merken kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen merken

Bij ramen horen kozijnen en als het gaat om kozijnen is er ontzettend veel keuze. Alleen al als het gaat om materialen zijn er veel opties. Daarnaast zijn er veel merken die bijvoorbeeld kunststof kozijnen leveren. Een kunststof kozijn gaat erg lang mee en vraagt om weinig onderhoud, daarom lichtten wij de merken die kunststof raamkozijnen leveren hier toe. Zo weet u meer over de diverse merken die kunststof kozijnen produceren en maakt u een goed overwogen beslissing. Ook kunststof kozijnen laten plaatsen?

Start de gratis offerteaanvraag!

U ontvangt na het invullen van het offerteformulier een aantal gratis offertes om te vergelijken.Door offertes te vergelijken bespaart u op de kosten en weet u zeker dat u niet te veel betaalt. De offertedienst is geheel vrijblijvend.

Bespaar tot 40% op de kosten

  • Vrijblijvend en gratis
  • Scherpe prijzen
  • Lagere energierekening door isolerende werking
  • Meer dan 20.000 mensen gingen u voor

Deceuninck

DeceuninckBij Deceuninck geloven ze in het ‘bouwen aan een duurzaam (t)huis’, zoals ze zelf erg mooi zeggen. Deceuninck is een bedrijf dat is opgericht door een rasechte ondernemersfamilie uit West-Vlaanderen met deze naam. Er zijn meerdere bedrijven onder de naam Deceuninck opgericht, waarvan drie nog steeds bestaan. Deceuninck is één van de grootste spelers op de markt voor kunststof kozijnen en vinden het belangrijk om een goede relatie te hebben met zowel werknemers als klanten.

Profine Nederland

ProfineProfine is officieel afkomstig uit Duitsland onder de naam Profine GmbH, ook wel International Profile Group, tegenwoordig wereldwijd actief en sinds 1969 actief in Nederland. Profine Nederland houdt zich vooral bezig met de nieuwbouw- en renovatiemarkt, waarbij zij vooral kunststof producten leveren voor de buitenkant van gebouwen. Profine Nederland vindt het belangrijk dat producten, zoals een kozijn, onderhoudsvriendelijk zijn. Ze houden zich continu bezig met het ontwikkelen van onderhoudsvriendelijke kunststof producten waaronder kozijnen.

Veka

VekaEén van de merken die kunststof kozijnen levert is Veka. De heer Laumann heeft in 1969 VEKAPLAST overgenomen, welke op dat moment rolluiken en kunststof profielen voor de bouw produceerde. Destijds telde het bedrijf acht medewerkers, tegenwoordig zijn er 3700 mensen in dienst wereldwijd. Veka is nog in handen van de familie. Veka staat voor een integrale kwaliteitsbelofte die verder gaat dan alleen de producten, melden ze zelf. Een Veka kozijn voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Gayko

GaykoBij Gayko staat eigen unieke technologie voorop, waarmee optimale veiligheid, goede isolatie, comfort en een lange levensduur centraal staan. Gayko houdt zich al dertig jaar bezig met de kozijnen branche en maken uw kozijn welke generaties lang meegaat. Gayko is in 1981 opgericht en geeft u een garantie van vijftien jaar als u kiest voor hun speciale GAYKOESP kozijn. Met merken zoals Gayko kiest u voor een betrouwbare leverancier.

Gealan

GealanGealan noemt zichzelf de fabrikant van intelligente raamsystemen en zijn dan ook continu bezig om kozijnen nog gebruiksvriendelijker voor de klanten te maken. Gealan streeft ernaar om tot de meest succesvolle bedrijven in de kozijnen branche te behoren. Gealan beschouwt onder andere geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als de centrale waarden waar zij hun succes aan hebben te danken. Met merken zoals Gealan kiest u voor een betrouwbare en ervaren producent.

Schüco

SchücoSchüco is door Heinz Schürmann opgericht in 1951, onder de naam Heinz Schürmann & Co, waarmee hij met zes medewerkers etalages, markiezen en rolgordijnen produceert. Tegenwoordig is Schüco één van de toonaangevende aanbieders, zoals ze het zelf zeggen, van hoogwaardige raam-, deur- en gevelsystemen van aluminium en kunststof. Schüco kozijnen voldoen aan alle hoogste eisen, waaronder die voor design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid. Door het specialisme van Schüco in raam- en deursystemen garanderen zij een uitstekende kwaliteit voor uw kozijn.

Finstral

FinstralFinstral beschikt over meer dan 45 jaar ervaring en creëren meerwaarde met de modernste kozijn technieken, waardoor prijzen lager worden. Finstral vindt het belangrijk om een flexibele ondernemingsstructuur te hebben, waarmee het vakmanschap van medewerkers garant staat voor de goede kwaliteit. Daarnaast is Finstral één van de vooruitlopers als het gaat om technische toepassingen. Als u kiest voor Finstral, kiest u voor een modern kozijn, ontworpen met de nieuwste technieken.

Weru

WeruMet Weru kiest u voor een merk dat al veertig jaar de nummer één is in kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Weru staat dus boven alle andere merken, waarbij Weru er ook nog voor kiest om de prijzen zo vriendelijk mogelijk te maken. Met een kozijn van Weru kiest u voor een comfortabel en energiezuinig product. In 1843 is de basis gelegd en vanaf 1960 richt Weru zich op het creëren van hoogwaardige kozijnen.

Gratis offertes vergelijken!

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Heeft u een beslissing kunnen maken door de informatie over de diverse merken of wilt u juist nog meer informatie over de merken of prijzen van een vakman? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren u over de diverse merken voor een kunststof kozijn. Daarnaast plaatsen wij het kozijn van diverse merken voor u tegen lage prijzen. Vul het contactformulier in op onze website en geeft aan wat uw wensen of vragen zijn. U krijgt gratis offertes toegestuurd zodat u prijzen kunt vergelijken. U kiest zelf de merken waarmee u in zee gaat voor uw kunststof kozijn.

Kozijn merken