Deuren Tiel

Deuren Tiel

Dagelijks loopt u, waarschijnlijk zonder er bij na te denken, door tientallen deuren. Er is dan ook keuze uit deuren in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan binnendeuren en buitendeuren, en meer specifiek aan terrasdeuren, een schuifpui en garagedeuren. Allemaal tegen de scherpste prijzen. Bent u bezig met de renovatie van uw woning in Tiel en zoekt u naar ondersteuning bij de plaatsing of vervanging van uw kunststof, stalen of aluminium deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De experts uit ons netwerk ondersteunen u met alle plezier bij zowel installatie als reparatie en kunnen zowel opzetdeuren als stompe deuren voor u plaatsen. Vul ons contactformulier in en wij sturen u vervolgens gratis en vrijblijvend meerdere offertes toe van specialisten uit de buurt. Kies zelf voor de deurspecialist die bij u past!


Ruim assortiment aan deuren

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe u uw woning inricht en welke sfeer u daarbij wil uitstralen wordt bepaald door uw interieur, maar ook door de deuren en deurprofielen. Wij raden onze klanten uit Tiel daarom ook altijd aan goed te kijken naar de opties en bijbehorende prijzen. Kies bijvoorbeeld voor binnendeuren met ramen als u veel licht en ruimte in huis wilt, of kies voor glas-in-lood als onderdeel van een buitendeur voor een unieke lichtinval. Bent u op zoek naar een deur met een speciale afmeting? Vaak is het mogelijk om deuren op maat te laten maken. Bij de specialisten uit ons netwerk hebt u de keuze uit onder andere de volgende zaken:

 • Zowel binnen- als buitendeuren
 • Garagedeuren
 • Openslaande deuren
 • Glas-in-lood
 • Keuze uit stompe- en opdekdeuren

Profiteer van 25 jaar ervaring

Wie ervoor kiest om een erkend vakman uit ons netwerk in te schakelen, die profiteert gegarandeerd van een aantal voordelen. Zo hebben alle specialisten een ruime ervaring binnen het vakgebied. Dit betekent dat zij elk probleem al eens behandeld hebben en u hier de juiste oplossing voor kunnen bieden. Wij garanderen u dan ook een snelle en vakkundige hulp. Doordat het bij ons mogelijk is de offertes van diverse experts uit de regio met elkaar te vergelijken, verzekeren wij u bovendien van gegarandeerd lage prijzen voor een hoge kwaliteit werk.

offerte deuren Tiel

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het plaatsen openslaande garagedeuren bij uw woning in Tiel? Hebt u een vraag over het prijsverschil tussen opdekdeuren en stompe deuren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het afhangen van uw kunststof binnendeur? Dan helpen wij u graag verder. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden, en bieden u desgewenst meerdere vrijblijvende offertes aan. Vul hiervoor op het contactformulier uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig de prijsopgaven krijgt toegestuurd.

Offertes aanvragen
isolatie buitendeuren Tiel

Waarom is de isolatie van een buitendeur belangrijk?

Als het gaat om gevelisolatie, dan verliezen buitendeuren vaak enorm veel warmte. Om zoveel mogelijk op uw stookkosten te besparen is het daarom belangrijk dat alle buitendeuren, voordeuren, tuindeuren en garagedeuren, goed geïsoleerd worden. De keuze voor het juiste materiaal maakt al een hoop verschil. Een stalen of kunststof garagedeur isoleert bijvoorbeeld uitstekend en als u glazen tuindeuren hebt dan is goed isolatieglas bijna noodzakelijk. Heeft u echter houten buitendeuren die nog een tijd lang mee kunnen? Kies er dan voor om isolatiestrips aan te brengen. Een borstelstrip onderaan voordeuren wil ook helpen om de isolatiewaarde te verbeteren. Bent u toch al aan nieuwe garagedeuren of voordeuren toe? Laat u dan goed informeren door een deurenspecialist uit Tiel. Zo weet u zeker dat u een goed isolerende buitendeur kiest.

binnendeuren in Tiel

Binnendeuren bepalen de sfeer in huis

Onder de binnendeuren vallen alle deuren binnenshuis: het gaat dan vaak om woon- en slaapkamerdeuren. In Tiel wordt de functie van een binnendeur vaak onderschat. De juiste deur doet zo enorm veel voor de uitstraling van een huis! Er is extreem veel keuze op het gebied van materialen, kleuren en zelfs profileringen. Weet u zelf niet goed welke stijl binnendeur het beste bij uw inrichting past? Een deurenspecialist uit Tiel voorziet u graag van een advies op maat. Wilt u graag een klassieke uitstraling? Laat dan paneeldeuren plaatsen en maak het af met bijpassend deurbeslag. Als u zoekt naar iets tijdloos en moderns dan is een onzichtbaar deurkozijn wellicht de juiste optie. Door de minimalistische uitstraling oogt de ruimte groter en vooral rustiger.

voordeuren kopen Tiel

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een voordeur?

Waarschijnlijk koopt u slechts een paar keer in uw leven een nieuwe voordeur. Het is dus heel normaal als u zich afvraagt waar u op moet letten. Begin van tevoren alvast met oriënteren op de verschillende stijlen en kleuren. Houd daarbij de maten van uw eigen voordeur in uw achterhoofd, omdat niet alle buitendeuren volledig op maat geproduceerd kunnen worden. Wilt u graag beglazing in uw voordeur? Vraag u zich dan ook af welk type glas u het meest geschikt vindt. Om ook in uw hal veel daglicht te vangen is helder glas de beste optie, maar als u het een fijn idee vindt dat er geen directe inkijk is, dan is matglas of facetglas een goede mogelijkheid. Tot slot is een goede veiligheid van groot belang. Controleer daarom altijd of de door u gewenste voordeur een PKVW keurmerk heeft. Om u zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbraak, doet u er verstandig aan om tevens een slot met een driepuntssluiting te plaatsen. Hiermee draait u de voordeur in één beweging op drie plekken op slot: bovenaan, in het midden en onderaan. Zo kunt u rustig slapen ’s nachts.

kunststof deuren Tiel

De voordelen van kunststof deuren

Zoals gezegd bent u bij de leveranciers uit Tiel aan het juiste adres voor deuren in vele soorten, maten en materialen. Eén van de materialen die in Tiel steeds populairder wordt als basis is kunststof. Kunststof is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren, maar vanwege de hoge isolatiewaarde worden met name voordeuren, garagedeuren en tuindeuren van kunststof gemaakt. Deze goede isolatie ontstaat door het gebruik van drie aparte lagen: de buitenlaag is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden, de laag in het midden houdt wind en water buiten waarna de binnenste de geluiden van buitenaf afstoot. Wat het materiaal extra aantrekkelijk maakt is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Vergeleken met andere materialen is kunststof voordeliger, maar profiteert u grotendeels van dezelfde voordelen. Zo betaalt u voor houten buitendeuren ongeveer €850,- per vierkante meter, maar bij kunststof slechts €750,-!

houten deuren Tiel

Duurzaam met een houten achterdeur

Door het plaatsen van massief houten achter- en voordeuren bent u verzekerd van een duurzaam resultaat. De achterdeuren en voordeuren gaan jarenlang mee, vaak is deze pas na 75 jaar aan vervanging toe. Er is echter nog een reden waarom hout, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, de meest duurzame optie is. Hout is namelijk vernieuwbaar. Wanneer u een achterdeur met het KOMO keurmerk besluit te kopen, dan weet u zeker dat uw hout afkomstig is van een bos dat duurzaam beheerd wordt. Daarbij is hout volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Vind u duurzaamheid erg belangrijk? Vraag een deurenspecialist uit ons netwerk dan naar de LEAN methode. Dit houdt in dat de productie van houten achter- en voordeuren zodanig verloopt dat verspilling van hout zo veel mogelijk voorkomen wordt.

glazen deur Tiel

Glazen deuren: meer licht in huis

Daglicht in huis is ontzettend belangrijk voor uw gezondheid. Indirect beïnvloed het uw eetpatroon, lichaamstemperatuur en humeur. Als u structureel onvoldoende daglicht toegediend krijgt, leidt dit dan ook tot gezondheidsklachten zoals slaapproblemen en stress. Mede daarom is het zo belangrijk om voldoende licht in huis te hebben. U kan dit realiseren met kostbare daglichtlampen, maar een meer natuurlijke oplossing is het vergroten van het aantal ramen in huis. Met behulp van glazen binnen- of buitendeuren vergroot u de hoeveelheid daglicht in huis. Denk hierbij aan een tijdloze glazen schuifpui met stalen frame, of vervang een houten binnendeur naar de keuken met een glazen schuifdeur. Laat u de schuifpui plaatsen door een deurenspecialist uit ons netwerk? Wij verzekeren u van een glazen binnendeur met hoogwaardig veiligheidsglas.

Drie redenen om een aluminium deur te kopen

Een tweede materiaal dat experts uit ons netwerk veel gebruiken voor zowel binnen- als buitendeuren is aluminium. Klanten uit Tiel geven drie belangrijke voordelen aan om te kiezen voor aluminium voordeuren. Als eerste is de uitstekende akoestische en warmte isolatie van aluminium. Aluminium buitendeuren bestaan uit verschillende kamers die de isolatiewaarde verhogen. Omdat ook het deurbeslag wordt voorzien van een goede dichting is het geheel compleet geïsoleerd. Een twee voordeel dat in Tiel vaak genoemd wordt, is de veiligheid van de buitendeuren. Aluminium is brandvrij, waardoor er in geval van brand geen schadelijke stoffen vrijkomen. Daarnaast is het ontzettend sterk en is het met het juiste beslag nagenoeg onmogelijk om de voor- of achterdeur open te breken. Tot slot geven klanten aan dat zij het belangrijk vinden om ruime keuze te hebben uit verschillende kleuren en stijlen. De bij ons aangesloten experts bieden u ruime keuze aan kleuren, zodat u zeker weet dat de voordeur goed aansluit bij de stijl van de woning. Daarnaast krijgt u bij vrijwel elke deurenspecialist uit ons netwerk minimaal 10 jaar garantie op de aanschaf van aluminium deuren. Wij verzekeren u dan ook van een jarenlange hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

aluminium deuren op maat

Kom via ons netwerk in contact met deurenspecialisten uit Tiel

Vergelijk deuren offertes van diverse aanbieders uit ons netwerk en bespaar tot 40% op de kosten!

Offertes aanvragen

Een garagedeur kopen, wat is belangrijk?

Door de lange levensduur hoeft u een garagedeur niet snel te vervangen. Wanneer u dus wel nieuwe garagedeuren gaat kopen, is het lastig om tot een juiste keuze te komen. De vakmannen uit Tiel voorzien u graag van een persoonlijk advies, maar om u alvast vooruit te helpen noemen wij een aantal punten waar u op kan letten bij het kopen van een nieuwe garagedeur. Als eerste is het uiterlijk van belang. Zo kan u bij de meeste specialisten in Tiel kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren, materialen en stijlen. Houten, openslaande deuren, een aluminium roldeur of stalen kanteldeur bijvoorbeeld. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de inbraakbeveiliging, zeker als u de auto in de garage stalt. Het hang- en sluitwerk spelen hier een grote rol in en er zijn ook garagedeuren verkrijgbaar waarbij ook de onderkant vergrendeld is. Zo kunnen inbrekers de deuren niet meer optillen of loswrikken.

montage garagedeuren Tiel

Een jaren ’30 look creëren met paneeldeuren

Een jaren ’30 woning staat bekend om charme en karakteristiek. De horizontale lijnen en royale entreepartijen kenmerken de authentieke woningen. Het is dan ook de droom van menig huizenbezitter om in een echte jaren ’30 woning te gaan wonen. Het is echter niet alleen pracht en praal. Een woning uit deze jaren is vaak slecht geïsoleerd, heeft nog geen dubbel glas en vereist een hoop onderhoud. Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen dan ook gebouwd in de stijl van een echte jaren ’30 woning. De klassieke paneeldeuren kunnen dan ook absoluut niet ontbreken. Deze bestaan uit stijl- en regelwerk dat is opgevuld met losse panelen. Voor binnendeuren kunnen een aantal van deze panelen ook vervangen worden door glas, of als u een echte jaren ’30 uitstraling wilt creëren: glas-in-lood. Door de paneeldeuren af te maken met bakelieten deurklinken is de look compleet. Natuurlijk kan u paneeldeuren zowel als binnen- en buitendeuren plaatsen.

Verschil tussen opdekdeuren en stompe deuren?

Wie een woning of bedrijfspand in Tiel laat verbouwen of renoveren moet kiezen uit het soort deuren dat hij plaatst. Hierbij is er een ruime keuze uit verschillende stijlen en materialen, maar ook uit de gewenste afhanging. Tegenwoordig zijn opdekdeuren in Tiel met name populair. Opdekdeuren vallen gedeeltelijk over het deurkozijn en houden daarmee de tocht voor een groot deel tegen. Stompe deuren zijn de tegenhanger van opdekdeuren. Waar opdekdeuren over het deurkozijn vallen, vallen deze deuren hier helemaal in. Dit maakt het afhangen van deze deursoort iets lastiger, maar het zorgt wel voor een robuuster en authentieker resultaat. In het geval van buitendeuren is een stompe voordeur de enige optie, omdat dit zorgt voor een betere beveiliging. Natuurlijk wordt dit gecombineerd met het juiste deurbeslag voor een optimale veiligheid.

Het gemak van een kunststof schuifpui

Als u een mooie, ruime tuin of terras heeft dan wil u hier natuurlijk optimaal van genieten. Met behulp van een schuifpui of schuifdeuren betrekt u de tuin bij uw woning, maar welke tuindeuren het beste bij u passen is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. In de meeste gevallen zal de specialist de schuifpui volledig op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij uw gevel. Afhankelijk van de breedte heeft u dan ook verschillende opties. In Tiel komt met name de 2-delige schuifdeur voor, maar afhankelijk van de breedte van uw woning is ook een 3- of 4-delige schuifpui een mogelijkheid. Hiermee creëert u een gevelbrede pui, en profiteert u van optimale lichtinval.

kunststof schuifpui voordelen

Openslaande deuren: haal buiten binnen

Bij openslaande tuindeuren gaat het om deuren die leiden naar het terras of het balkon, maar ook garagedeuren kunnen als openslaande deuren aangeschaft worden. Deze bieden, net als de klassieke kanteldeur, een brede doorgang waardoor u uw auto eenvoudig in de garage stalt maar is stukken beter geïsoleerd en beveiligd. Als u besluit de openslaande garagedeuren te kopen bij één van de erkende deurenspecialisten uit ons netwerk dan heeft u de keuze uit diverse isolatie- en beveiligingsmogelijkheden. Wij raden u wel aan om geen geld te besparen op een goede beveiliging. De specialisten uit ons netwerk rusten de garagedeuren standaard uit met extra inbraakwerende sloten. Indien gewenst monteren de vakmannen uit Tiel ook een driepuntssluiting of dievenklauwen.

Kiezen voor het juiste deurbeslag

De term deurbeslag wordt door veel van onze specialisten uit Tiel gebruikt voor de aanduiding van het hang- en sluitwerk. Naast het hang- en sluitwerk heeft het beslag ook betrekking op de andere zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de brievenbus- en sleutelplaatjes en de deurklink. Deurbeslag is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Het mooiste is om alles uniform te houden.

prijzen stalen deur

Welke factoren bepalen de prijs van een deur?

De prijs die u gaat betalen voor uw nieuwe tuindeuren, voordeuren of schuifpui is afhankelijk van diverse factoren. Logischerwijs is het materiaal de grootste invloed op de totaalprijs. Voor een kunststof deur betaalt u gemiddeld €750,- per vierkante meter. Hiermee bent u goedkoper uit dan bij hout (€850,-), aluminium (€900,-) en stalen buiten- of binnendeuren (€1.100,-). Daarnaast worden prijzen ook beïnvloed door het beslag. Wij raden u aan om hier niet op te besparen, omdat een goede beveiliging bij voordeuren erg belangrijk is. Laat u informeren over de verschillende veiligheidsopties en kies voor een goed slot waarbij u zich veilig voelt. Veel mensen willen toch graag zoveel mogelijk besparen op hun nieuwe voordeuren. Dit kan door zelf de montage uit te voeren bijvoorbeeld. U bespaart zo de kosten van een deurenspecialist. Wanneer u toch graag meer zekerheid wilt, dan loont het altijd om meerdere experts met elkaar te vergelijken. Zoekt u een voordelige leverancier? Vul dan ons contactformulier in, en ontvang meerdere vrijblijvende offertes.

Materiaal Gemiddelde prijs binnendeur Gemiddelde prijs buitendeur
Kunststof €100,- €1100,-
Hout €170,- €525,-
Aluminium €800,- €1100,-
Staal €1800,- €2200,-
Glas €275,- €550,-

Toelichting prijstabel:

We zijn uitgegaan van de standaardmaten van een binnendeur die gelden bij de renovatie van woningen. Deze maten zijn: B 83cm x H 201.5 cm. De maten van de buitendeur die we hebben aangehouden: B 88cm x H 211,5cm. We hebben geen rekening gehouden met prijzen voor het beslag en de beglazing van de deur. De BTW en de montage zijn wel bij de prijs inbegrepen.

Benieuwd naar de exacte kosten van uw deur?

Vraag dan gratis en vrijblijvend diverse offertes aan. Vergelijk deze offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Offertes aanvragen
deur afhangen doe-het-zelf

Zelf een deur afhangen

Hebt u gekozen voor opdekdeuren of stompe deuren voor het vervangen van uw huidige binnendeuren? Dan is het mogelijk om te besparen op de aanschaf door zelf de deur af te hangen. Het afhangen van deuren voor opdekdeuren is relatief eenvoudig, en kunt u daarom vaak al uitvoeren met behulp van de bijgeleverde handleiding. Een stompe voordeur is een stuk lastiger te plaatsen. Wij adviseren daarom ook om de plaatsing van voordeuren over te laten aan één van de erkende vakmannen uit Tiel. Zelf een binnendeur afhangen? Gebruik onderstaand stappenplan!

 • Stap 1: start met de juiste voorbereiding. Meet de breedte van het deurkozijn, en neem hier 5 millimeter vanaf voor een goede breedte. Eventueel kunt u ook de breedte van de oude binnendeur opmeten.
 • Stap 2: verwijder daarna de oude deur. Dit doet u door de scharnieren los te schroeven en hem daarna zijwaarts op te tillen. Hiermee voorkomt u schade aan het deurprofiel.
 • Stap 3: maak de nieuwe deurplaat op maat. Dit doet u door de deur met wiggen in de sponning te zetten en het uiteinde af te schaven. U moet ongeveer 7 millimeter boven de drempel overhouden.
 • Stap 4: meet regelmatig of alles nog op maat is, teveel schaven zorgt voor meer tocht en daarmee voor hogere stookkosten. Aan de sluit- en hangzijde moet u ongeveer 2 tot 3 millimeter overhouden.
 • Stap 5: de volgende stap is het plaatsen van de scharnieren. Hiervoor tekent u deze op ongeveer 10 tot 15 centimeter van de boven- en onderzijde af. Zet daarna de scharnieren met één schroef vast, en plaats daarna de binnendeur in de juiste positie. Die zet u met wiggen in de juiste positie.
 • Stap 6: teken daarna de scharnierplekken op de deur af. Hou er rekening mee dat deze moet kunnen draaien. Hiervoor is een ruimte van ongeveer 2mm nodig.
 • Stap 7: met een beitel kunt u de juiste insteekdiepte krijgen en de scharnieren vastschroeven.
 • Stap 8: zolang de deur nog uit de sponning zit, is het ook nodig om het slot te plaatsen. Meet ook de deurklink af.
 • Stap 9: : plaats daarna de binnendeur in de goede positie en sla met een hamer de scharnierknoppen recht. Vervolgens kunt u de scharnierpen erdoor steken en de scharnierplaatjes volledig vastschroeven.
deurenspecialist inschakelen Tiel

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wie een nieuwe deur aanschaft kan dit zowel doen bij een bouwmarkt of bij een specialist uit Tiel. U kunt vrijwel altijd kiezen uit diverse huis- en A-merken, die allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Het grote voordeel van één van de bekende merken is dat u hierbij gegarandeerd profiteert van een hoge kwaliteit en lange levensduur van het product. De bekendere merken hebben wel vaak hogere prijzen. Kiest u liever voor budget? Ook dan zult u genieten van deuren van een prima kwaliteit. Een huismerk is over het algemeen echter niet op maat te maken en is enkel verkrijgbaar in de meest voorkomende afmetingen.

Albo

Een bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de deurenbranche is Albo. De producten van Albo zijn verkrijgbaar door heel Europa en staan bekend vanwege de hoge kwaliteit. Bij Albo biedt men zowel binnendeuren als buitendeuren (voordeuren en garagedeuren) aan. Naast een hoge kwaliteit staat men ook voor innovatie.

Austria

Een tweede merk waar wij graag uw aandacht op vestigen is Austria. De producten van Austria hebben niet alleen een grote functionele waarde, ook de esthetische waarde is bij dit bedrijf van belang. Het merk Austria staat het meest bekend om het unieke en stijlvolle deurbeslag dat men in heel Nederland aanlevert.

Berkvens

Bent u op zoek naar een fabriek waar men een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied? Dan is Berkvens een zeer goede keuze. Bij Berkvens is men al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van deursystemen. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de klant, overlegt men regelmatig met de gebruikers.

Bruynzeel

Naast Albo, Austria en Berkvens zijn er vele andere merken die ook menig deur en deurkozijn aanleveren. Eén van onze favorieten is Bruynzeel. Bij Bruynzeel staat men voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit doet men door de uitstoot van CO2 te beperken. De deuren dragen keurmerken zoals het FSC keurmerk voor hout.

Krepel

Heeft u een deur in een afwijkende afmeting nodig? Dan zit u bij Krepel goed. In een paar jaar is deze fabrikant uitgegroeid van een kleine zaak tot een volledige bouwpartner. Bent u op zoek naar uniek deurbeslag? Ook voor het beslag kunt u bij hen terecht.

Skantrae

Wilt u een ruime keuze aan binnen- en buitendeuren? Hebt u behoefte aan vele stijlen voordeuren of garagedeuren? Dan is Skantrae een merk dat wij ten zeerste aanraden. Bij Skantrae produceert men deuren in een groot aantal stijlen. Kies uit simpel of elegant, modern of klassiek, er is volop keuze. Elke deur wordt aangeboden tegen scherpe prijzen.

Svedex

Wie gemakkelijk naar het balkon of het terras wil komen, zal bij Svedex vele tuindeuren naar wens vinden. Men biedt bij dit bedrijf een (glazen) schuifpui aan van een hoge kwaliteit. De ontwerpers van Svedex staan voor vernieuwing, elegantie en een budgetprijs. De glazen schuifpui creëert lucht en ruimte in uw woonkamer.

Weekamp

Tot slot één van de merken die zeer bekend is binnen de deurenbranche. Weekamp is een fabrikant die zowel series deuren aanbiedt, als op maat gemaakte onderdelen. Heeft u een geheel eigen idee voor uw voordeur? Dan kunnen de specialisten van Weekamp u gegarandeerd van dienst zijn. Zij kunnen uw idee verder uitwerken of voor u een ontwerp maken.

Welke keurmerken zijn belangrijk?

PKVWFSCBouwgarant
Voor alle deursoorten geldt dat deze een aantal keurmerken mee kunnen krijgen opdat de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van het product gegarandeerd is. Met name voor voordeuren is de aanwezigheid van deze keurmerken belangrijk. Onder andere het Politiekeurmerk Veilig Wonen geeft aan dat een product een goede veiligheid biedt. De kans op een gelegenheidsinbraak is hiermee de helft lager dan zonder een keurmerk.

Werkgebied Tiel

offerte van deurenspecialist Tiel

Vrijblijvend offertes aanvragen

Zoekt u nieuwe binnendeuren? Hebt u een vraag over de keurmerken die aan onze voordeuren verbonden zijn? Of wilt u weten wat de kosten worden voor een glazen binnendeur? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met alle plezier en sturen u geheel vrijblijvend meerdere offertes toe. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u zelf voor de deurspecialist uit Tiel die het beste bij u past. Wij garanderen dat u profiteert van vakkundige hulp!