Deuren in Doetinchem

Deuren Doetinchem

Nieuwe deuren in Doetinchem nodig? De specialisten uit ons netwerk bieden vele soorten en maten deuren aan. Van houten voordeuren tot aan aluminium garagedeuren, we helpen u graag. Vul het contactformulier in, dan zorgen wij ervoor dat u meerdere offertes van deurspecialisten uit Doetinchem ontvangt.

U vergelijkt de offertes met elkaar en kiest zelf welke deurenspecialist de klus komt uitvoeren. Het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend! Ook voor het op maat maken van deuren bent u bij ons aan het juiste adres!


Ruim assortiment aan deuren

Bestelt u via ons netwerk deuren voor uw pand in Doetinchem? Dan hebt u onder andere de keus uit deuren van hout of kunststof en in diverse designs (modern, klassiek, elegant). Daarnaast kunnen de vakmannen ook speciale glasplaten voor u maken, of deze met behulp van snijwerk voor u personaliseren. Bent u benieuwd naar het soort deuren dat de specialisten kunnen leveren? Kijk dan in onderstaand overzicht. Wij garanderen dat u via ons netwerk altijd de deur vindt die u zoekt. Wij bieden onder andere een groot assortiment aan binnendeuren en buitendeuren aan. Ook voor openslaande balkondeuren en garagedeuren kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook de volgende deursoorten aan:

 • Voordeuren
 • Garagedeuren
 • Glas-in-lood en glazen deuren
 • Kunststof en aluminium deuren

Profiteer van 25 jaar ervaring

Als netwerk hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het verbinden van klanten met deurspecialisten. Dit blijkt onder andere uit de kwaliteit van de vakmannen en de aantrekkelijke prijzen die wij hieraan kunnen koppelen. Elke vakman die zich aansluit bij ons netwerk moet voldoen aan bepaalde eisen, opdat wij een hoge kwaliteit en klanttevredenheid kunnen garanderen. Zo vragen wij van elke specialist uit Doetinchem dat deze over de juiste diploma’s bezit, en dat hij minimaal 5 jaar ervaring heeft binnen het vakgebied. Bovendien verwachten wij dat elke professional zich regelmatig op de hoogte stelt van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo weet u zeker dat u altijd geholpen wordt met behulp van de nieuwste technieken en gereedschappen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

offerte deuren plaatsen Doetinchem

Vrijblijvende offertes aanvragen

Als u in het contactformulier precies aangeeft welke eisen u stelt aan de nieuwe deuren – denk hierbij aan glazen, stijl en materiaal – dan kunnen wij de informatie voor onze aanbieders hier op aanpassen. Geef ook aan of u op zoek bent naar voordeuren, andere buitendeuren of bijvoorbeeld garagedeuren. Heeft u uw wensen voor bijvoorbeeld garagedeuren kenbaar gemaakt, dan zoeken wij passende leveranciers uit Doetinchem. De diverse offertes die wij u daarop toesturen kunt u geheel gratis en vrijblijvende met elkaar vergelijken.

Offertes aanvragen
buitendeur Doetinchem

Waarom is de isolatie van een buitendeur belangrijk?

Onder het begrip buitendeuren vallen zowel voordeuren als garagedeuren, balkondeuren en schuifpuien. Bent u op zoek naar buitendeuren voor bij uw pand in Doetinchem? Kijk dan altijd goed naar de inbraakveiligheid van de deuren, de stijl van het deurkozijn en erg belangrijk: de isolatie van de buitendeur. Verouderde of niet passende buitendeuren kunnen ervoor zorgen dat koude buitenlucht uw woning in Doetinchem binnenkomt en dat warme lucht deze verlaat. Hierdoor is er meer energie nodig om uw huis te verwarmen wat slecht is voor het milieu. Daarnaast bent u hier waarschijnlijk zelf ook ongelukkig mee omdat dit resulteert in een hogere energierekening. Bij het uitzoeken van een buitendeur is het daarom belangrijk om te letten op de U-waarde, deze geeft aan hoeveel warmte wordt doorgelaten. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de deuren isoleren. Het is verstandig om buitendeuren uit te zoeken met een U-waarde onder de 2.

binnendeur Doetinchem

Binnendeuren bepalen de sfeer in huis

Veel van onze klanten uit Doetinchem realiseren zich niet dat binnendeuren een groot effect hebben op de stijl van hun interieur. Het is mogelijk om met deuren bepaalde ruimtes in uw huis een hele andere look te geven. U heeft dan ook de keuze uit vele verschillende deuren, van klassieke tot aan moderne en van deuren met lijsten of glas. Zoekt u nieuwe binnendeuren voor uw pand in Doetinchem? Als u graag een warme en authentieke sfeer wilt bewerkstelligen dan is de keuze voor houten binnendeuren wellicht de juiste keuze voor u. Het is eventueel een optie om een glas-in-lood gedeelte toe te voegen voor een unieke lichtinval. Een voordeel van houten deuren is dat vingervlekken hierop vrijwel onzichtbaar zijn. Bij witte deuren ziet u elke vlek zitten. Een witte deur past echter erg goed in een strakke inrichting. Daarnaast is wit tijdloos en past het bij vele meubels. Hebt u een moderne inrichting? Dan is een stalen binnendeur met glas wellicht de juiste keuze. Voor elke stijl is wel een bijpassende binnendeur te vinden.

voordeuren kopen Doetinchem

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een voordeur?

Gaat u een voordeur kopen? Dan moet u met een aantal dingen rekening houden. Voordeuren vormen het visitekaartje van elke woning. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe voordeur moet u voor de uitstraling onder andere kijken naar het model, het design en de kleur. Het is belangrijk dat de voordeur bij uw huis in Doetinchem past. Dit is echter niet het enige waar u op moet letten. Controleer altijd de maten van uw voordeur. De meeste hebben standaard maten. Het is erg zonde als één van de voordeuren van uw keuze de onjuiste afmetingen blijkt te hebben. Het is daarnaast handig om rekening te houden met de draairichting. De meeste voordeuren draaien naar binnen. Houdt u van privacy? Dan is een dichte voordeur wellicht de juiste keuze. Als u een donkere hal hebt dan is één van de voordeuren met glas een betere keuze omdat deze de hal lichter maakt en daardoor groter doet lijken. Eventueel is mat glas een mogelijkheid waardoor het onmogelijk is om naar binnen te kijken. Tot slot is uiteraard de veiligheid van u en uw huisgenoten belangrijk. U wilt geen voordeur waarbij het makkelijk is om in te breken. Kies daarom voor hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk veilig wonen zodat u zeker weet dat de deur niet eenvoudig te forceren is.

deuren van kunststof Doetinchem

De voordelen van kunststof deuren

Denkt u erover na om kunststof deuren te plaatsen? Een goed idee! Een kunststof buitendeur is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het materiaal is bovendien kleurvast, verven of lakken is onnodig. Het enige onderhoud wat u hoeft te doen is een aantal keer per jaar schoonmaken met een zachte doek, water en eventueel een niet agressief schoonmaakmiddel. Kunststof deuren hebben bovendien een goede akoestische en thermische isolatie. Dit komt doordat kunststof deuren uit verschillende kamers bestaan, voorzien van een thermische onderbreking. Omdat warmtegeleiding en condensatie hierdoor onmogelijk is, blijft koude buiten en warmte binnen. Wist u bovendien dat kunststof erg brandveilig is? Het materiaal vat namelijk moeilijk vlam en als dat al gebeurt dan is het zelfdovend. Kunststof is bovendien duurzaam omdat het 100% recyclebaar is. Kortom:

 • Onderhoudsvrij
 • Uitstekende akoestische & thermische isolatie
 • Brandveilig
achterdeur van hout

Duurzaam met een houten achterdeur

Gaat u een nieuwe achterdeur plaatsen? Het is belangrijk dat buitendeuren goed isoleren. Daarom is het wellicht een goed idee om een houten achterdeur te plaatsen. Als houten buitendeuren op de juiste manier worden geplaatst, dan bespaart u op de energiekosten. Daarnaast geniet u van een aanzienlijke vermindering van geluid van buitenaf. Hout heeft een warme uitstraling en het is een duurzaam materiaal, het gaat vele jaren mee. Het hout is bovendien eenvoudig te repareren en bewerken, wat resulteert in een nog langere levensduur. De levensduur van massieve hardhouten buitendeuren is dan ook minstens 50 jaar. Een buitendeur heeft veel te verduren, denk maar eens aan weersinvloeden zoals regen, zon en vorst. Het is daarom belangrijk om deze te beschermen met een goede verf. Het is verstandig om gemiddeld eens in de vijf jaar houten achterdeuren van een nieuwe verflaag te voorzien. Daarnaast is regelmatig schoonmaken met warm water en een zachte doek een goed idee om het aanhechten van vocht en vuil tegen te gaan.

glazen deur op maat Doetinchem

Glazen deuren: meer licht in huis

Hebt u er wel eens over nagedacht om glazen deuren te laten plaatsen in uw huis in Doetinchem? Glazen deuren passen erg goed in moderne woningen, maar ook zeker in klassieke. Glazen deuren brengen vele voordelen met zich mee. Ze zorgen voor een lichte en ruimtelijk huis. Dankzij glazen deuren verbindt u verschillende woonvertrekken met elkaar, wat eenheid creëert en resulteert in één grote ruimte. Denkt u erover na om glazen deuren te laten plaatsen, maar twijfelt u vanwege de veiligheid omdat u kleine kinderen hebt? Dat is nergens voor nodig omdat er veelal gebruik wordt gemaakt van gelaagd of gehard glas. Een geharde beglazing is vijf keer zo sterk als normale beglazing. Breekt het toch? Dan valt het uiteen in onscherpe, kleine stukjes. Gelaagde beglazing bestaat uit verschillende lagen met hiertussen een folie. Als de beglazing breekt dan blijven de scherven aan de folie plakken. De folie is meestal transparant maar het is eventueel mogelijk om een gekleurde optie te kiezen. Uiteraard hebben glazen deuren ook een aantal nadelen. Zo isoleert een binnendeur van glas minder goed. Daarnaast is een vieze vlek of vingerafdruk snel zichtbaar.

Drie redenen om een aluminium deur te kopen

Aluminium is een goede keuze voor wie wil profiteren van een goede veiligheid en een stevige maar lichte deur. Aluminium heeft vele voordelen. Het roest, rot, vervormt, scheurt en barst namelijk niet. Dit zorgt ervoor dat aluminium erg goed bestand is tegen verscheidene weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Voordeel hiervan is dat het materiaal erg geschikt is voor bijvoorbeeld voordeuren. Een ander voordeel van aluminium is dat het een bouwmateriaal met vrijwel onbegrensde mogelijkheden is. Heeft u speciale wensen en wilt u binnen-, achter- en voordeuren op maat laten maken? Met aluminium hebt u een grote vrijheid in het ontwerp waardoor zowel een strakke als landelijk uitstraling mogelijk is. En combineert u aluminium met beglazing? Omdat aluminium zo sterk is, is het mogelijk om hele dunne profielen toe te passen waarbij de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten maximaal is.

deuren van aluminium Doetinchem

Kom via ons netwerk in contact met deurenspecialisten uit Doetinchem

Vergelijk deuren offertes van diverse aanbieders uit ons netwerk en bespaar tot 40% op de kosten!

Offertes aanvragen

Een garagedeur kopen, wat is belangrijk?

Gaat u binnenkort een garagedeur kopen? U staat er wellicht niet bij stil maar u kunt op een aantal dingen letten. Zo moet u bij het kopen van een garagedeur eerst de keuze maken tussen de soort deur. De meest goedkope versie is een stalen kanteldeur. Dit type is helemaal recht en opent of sluit u door de garagedeur te kantelen totdat deze parallel aan het plafond staat. Bij openen is een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig waardoor u uw auto niet tegen de deur kan zetten. Een stalen kanteldeur is bovendien minder goed afgesloten. Kou kan de garage binnenkomen en warmte de garage uit. Dit is daarom geen goede optie als uw garage verwarmd is. Een stalen kanteldeur is al verkrijgbaar vanaf €500,- inclusief BTW en plaatsing. Een roldeur rolt op in een behuizing en neemt daarom minder plek in beslag. Een roldeur is lastig open te breken en verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes. Deze garagedeuren kosten circa €600,- inclusief plaatsing en BTW.

garagedeuren monteren Doetinchem

Zoekt u een garagedeur met een goede isolatiewaarde?

Als u geïnteresseerd bent in garagedeuren met een goede isolatiewaarde dan is de sectionaal of openslaande deur iets voor u. De sectionaal garagedeur is het meest populair. U rolt deze deur handmatig of elektrisch op, extra ruimte is hiervoor onnodig. Gaat u voor sectionaal? Dan bent u circa €700,- inclusief plaatsing en BTW kwijt. Openslaande garagedeuren bestaan uit twee deuren die u naar binnen of buiten openslaat. Een voordeel hiervan is dat u één kant open kunt doen om bijvoorbeeld uw fiets uit de garage te halen. De uitmuntende isolatiewaarde, het mooie uiterlijk en de goede inbraakpreventiemogelijkheden behoren tevens tot de voordelen van openslaande garagedeuren. De prijs is dan ook niet laag, u koopt openslaande garagedeuren vanaf €2.000,- inclusief plaatsing en BTW.

garagedeur van staal, pvc of hout?

Staal, PVC of hout?

Een stalen garagedeur is het meest goedkoop. Stalen garagedeuren zijn dun en isoleren slecht. Zoekt u een materiaal wat goed isoleert? PVC is iets duurder en steviger dan een stalen deur. U hebt bovendien de keuze uit een verscheidenheid aan kleuren. Een nadeel is echter dat de kleur vervaagt. Hout is het duurst. Dit heeft een authentieke uitstraling maar de garagedeuren hebben wel meer onderhoud nodig. Besloten welke type en welk materiaal u gaat kiezen? Dan is er nog de bediening. Handmatige bediening is het goedkoopst. Houd echter rekening met waar u de garage voor gebruikt. Rijdt u elke dag uw auto naar binnen en buiten? Dan is elektrische bediening tegen een meerprijs vanaf €200,- wellicht een goed idee. Tot slot de beveiliging. Als er kostbare spullen in de garage staan, of als uw woning bereikbaar is via de garage, dan wilt u dat deze goed beveiligd is. Controleer daarom altijd het slot en de extra beveiligingsmogelijkheden.

Een jaren ’30 look creëren met paneeldeuren

Paneeldeuren bestaan uit één of meerdere vlakken van elkaar gescheiden door stijl- en regelwerk. In sommige gevallen is de paneeldeur voorzien van één of meerdere (kleine) glasopeningen of een bovenraam. Paneeldeuren werden veel toegepast in de dertiger jaren. De keuze valt dan ook vaak op paneeldeuren wanneer iemand een jaren ’30 look wil creëren in huis. Denkt u erover na om paneeldeuren in uw woning in Doetinchem te laten plaatsen? Een paneeldeur met bovenraam geeft licht door, terwijl u privacy behoudt. Houdt u van een klassieke look? Dan is het toevoegen van glas-in-lood een mooie optie. In een moderne, nieuwbouw woning staan paneeldeuren met één dicht vlak erg mooi. Als u in een jaren ’30 woning woont en de paneeldeuren zijn aan vervanging toe, dan is het eventueel mogelijk om deze op maat te laten namaken door een deurenspecialist. Er is voor ieder wat wils.

Openslaande deuren: haal buiten binnen

Wilt u de tuin bij de woonruimte betrekken? Overweeg dan eens openslaande tuindeuren te plaatsen. Hierdoor worden uw huis en tuin één. Zet in de zomer de tuindeuren open en u stapt zo het terras op. Een ander groot voordeel van openslaande tuindeuren is dat er veel natuurlijk lichtinval uw pand in Doetinchem binnenkomt. Hierdoor lijkt deze optisch ruimer. Tuindeuren passen bij verschillende woningen maar doen het erg goed bij klassieke interieurs. Ze hebben namelijk een authentieke uitstraling. Houd er wel rekening mee dat de tuindeuren beschadigd kunnen raken bij harde wind. Zet ze daarom altijd vast als u ze open hebt staan.

Het gemak van een kunststof schuifpui

Altijd gedroomd van een lichte woonkamer? Of lijkt het u heerlijk om in de zomer zó uit uw woning uw terras op te stappen? Dan is het installeren van een kunststof schuifpui wellicht iets voor u. Een schuifpui brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. De grote ramen laten veel natuurlijk daglicht door. Hierdoor ziet uw woning in Doetinchem er frisser en optisch groter uit. Daarnaast lijkt uw woning groter omdat u deze verlengd met het terras. U geniet bovendien altijd van een mooi uitzicht op uw eigen tuin vanuit huis. Er is niets fijner dan ’s avonds de schuifpui helemaal open zetten zodat er frisse lucht uw woning binnenkomt. U verliest in geopende stand geen ruimte zoals bij openslaande tuindeuren wel het geval is. Een ander voordeel van een schuifpui ten opzichte van tuindeuren is dat een schuifpui voorzien is van meer glas waardoor deze meer licht doorlaat.

schuifpui van kunststof

Verschil tussen opdekdeuren en stompe deuren?

Bij het kopen van binnendeuren hebt u de keuze uit twee vormen van ophanging. U kunt namelijk kiezen tussen stompe- en opdekdeuren. Opdekdeuren vallen gedeeltelijk op het deurkozijn, oftewel de opdekrand. Ze worden met speciale paumelle scharnieren afgehangen. Opdekdeuren hebben als voordeel dat ze de kozijnnaad afdekken. De kans op toch is hierdoor kleiner.

Stompe deuren vallen daarentegen helemaal in het deurkozijn. Dit maakt de deur steviger en veiliger. Inbreken is lastiger waardoor u als buitendeur altijd moet kiezen voor stompe in plaats van opdekdeuren. Stompe deuren hebben een traditionele en robuuste uitstraling. De installatie van stompe deuren is iets lastiger dan die van opdekdeuren. Het is daarom verstandig om de installatie over te laten aan een deurenspecialist uit Doetinchem.

Kiezen voor het juiste deurbeslag

Wie een nieuwe deur laat maken moet ook aandacht besteden aan het deurbeslag. Onder de term deurbeslag valt niet alleen al het hang- en sluitwerk, maar ook diverse andere zaken zoals deurkrukken, deurbellen, huisnummers, briefplaten en scharnieren. Als u deurbeslag gaat kopen dan moet u allereerst een keuze maken tussen de verschillende materialen. Wist u dat u soms wel 15 keer per dag een bepaalde deurkruk beetpakt? Als u samenwoon met 3 andere personen dan begrijpt u dat de kwaliteit van de deurkruk belangrijk is. Een stalen deurkruk is erg sterk en daarom populair. Houd bovendien rekening met de stijl in uw woning en van uw deur. Hebt u een landelijke inrichting en paneeldeuren met kleine raampjes? Dan past een zwarte, strakke deurkruk hier niet mooi bij. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met het geheel. Gaat u bijvoorbeeld op zoek naar deurbeslag voor voordeuren? Kies dan gelijk de deurbel, het huiscijfer en de brievenbus uit in dezelfde stijl.

prijzen van deuren

Welke factoren bepalen de prijs van een deur?

Bent u benieuwd naar de gemiddelde prijs van binnen- en buitendeuren? De prijs hangt af van verschillende factoren. Uiteraard bepaald het materiaal voor een groot gedeelte de prijs. De volgende prijzen gelden voor een deur met standaard afmetingen, inclusief montage en BTW. Een kunststof deur is het voordeligst, deze koopt u voor een vanaf prijs van €100,-. Voor houten binnendeuren betaalt u circa €170,- en een aluminium circa €800,-. De grootte van de deur is vanzelfsprekend van invloed op de kosten. Daarnaast is het uiterlijk van invloed op de kosten. Wilt u glas-in-lood toevoegen? Reken dan op een meerprijs van €100,- tot €500,-. Wenst u een gietijzeren rooster en sierlijsten? Dan moet u rekening houden met een meerprijs van €450,- tot €800,-. Tot slot bepalen accessoires de prijs van een binnen- of buitendeur. Voor een slot betaalt u bijvoorbeeld €20,- voor een binnendeur tot €90,- bij een voordeur. Hebt u speciale wensen en laat u een deur op maat maken? Ook dan geldt een meerprijs.

Materiaal Gemiddelde prijs binnendeur Gemiddelde prijs buitendeur
Kunststof €100,- €1100,-
Hout €170,- €525,-
Aluminium €800,- €1100,-
Staal €1800,- €2200,-
Glas €275,- €550,-

Toelichting prijstabel:

We zijn uitgegaan van de standaardmaten van een binnendeur die gelden bij de renovatie van woningen. Deze maten zijn: B 83cm x H 201.5 cm. De maten van de buitendeur die we hebben aangehouden: B 88cm x H 211,5cm. We hebben geen rekening gehouden met prijzen voor deurbeslag en de beglazing van de deur. De BTW en de montage zijn wel bij de prijs inbegrepen.

Benieuwd naar de exacte kosten van uw deur?

Vraag dan gratis en vrijblijvend diverse offertes aan. Vergelijk deze offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Offertes aanvragen
deur afhangen Doetinchem

Zelf een deur afhangen

Wilt u geld besparen op de aanschaf van een nieuwe deur? Het is voor binnendeuren mogelijk om deze zelf af te hangen. Hoewel u theoretisch ook de buitendeur zult kunne afhangen, adviseren wij hiervoor toch de hulp van een professional uit Doetinchem voor in te schakelen. Zo weet u zeker dat uw deur helemaal veilig is geplaatst en dat ook het deurbeslag op de juiste plek zit. Zorg eerst dat u de juiste deur bestelt. Kies tussen stompe- en opdekdeuren, en bepaal van welk materiaal dit moet zijn gemaakt.

 • Breedte afmeten: de breedte van de deurplaat meet u af aan de oude binnendeur, of vindt u door de sponningsbreedte te meten en hier 5mm af te halen. Ga vervolgens alle stappen bij langs, en u geniet snel van een optimaal wooncomfort.
 • Stap 1: verwijder de oude deur. Schroef hiervoor de scharnieren aan de deurkant los, en tik de scharnier in zijn geheel zijwaarts weg. Hiermee voorkomt u dat er schade aan het deurprofiel ontstaat.
 • Stap 2: nu moet u de nieuwe deur op maat schaven. Wij raden het gebruik van wiggen aan. Hiermee zet u de deur recht, en ziet u in hoeverre er iets moet worden weggeschaafd. Begin bij het schaven altijd aan een uiteinde, en loop dan naar achter. Dit lever het beste resultaat. Schaaf altijd van buiten naar binnen op de boven- en onderkant, maar ook op de plek waar het slot komt.
 • Stap 3: zet uw deur op de drempel neer. U moet dan ongeveer 7mm aan de hangzijde overhouden, aan de sluitzijde is dit ongeveer 2mm. Pas tussen het schaven door regelmatig hoeveel u weg moet halen. Zo voorkom u (tocht)problemen.
 • Stap 4: teken de plaatsing van de scharnieren af. Deze moeten ongeveer 15 centimeter van de boven- en onderzijde zitten. Schroef de scharnier op het deurkozijn vast.
 • Stap 5: zet daarna de deur in de opening, en gebruik de wiggen om hem goed te zetten. Teken ook nu hier de plaatsing van de scharnieren af.
 • Stap 6: haal de deur weer uit de sponning en gebruik een beitel om de juiste insteekdiepte van de scharnieren te bereiken.
 • Stap 7: plaats daarna het slot en de deurklink. Houdt er rekening mee dat ook hiervoor de nodige schaafwerkzaamheden noodzakelijk zijn.
 • Stap 8: hang daarna de deur op de juiste positie door met een hamer alle scharnierkoppen in een rechte lijn te tikken. Plaats de scharnierpennen en schroef alles stevig vast.
deurenspecialist Doetinchem

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wilt u graag deuren kopen en laten plaatsen in Doetinchem? Dan hebt u de keuze uit diverse bekende merken. Het voordeel van het aanschaffen van deuren van een A-merk is dat u profiteert van een hoge kwaliteit en lange levensduur van de deuren.

Albo

Bent u op zoek naar binnendeuren, buitendeuren, voordeuren of utiliteitsdeuren van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Albo aan het juiste adres. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar toonaangevend op de deurenmarkt, en heeft onder andere leveranciers in Nederland, Roemenië en Duitsland. Research en productontwikkeling staan bij Albo hoog in het vaandel.

Austria

Voor de klanten die zoeken naar deuren die zowel een esthetisch als functionele waarde hebben, adviseren wij de producten van Austria. Bij dit bedrijf werkt men al generaties lang aan het leveren van kwaliteitsproducten door heel Nederland. Zij staan het meest bekend vanwege hun unieke en stijlvolle deuraccessoires zoals deurkrukken, sierlijsten en sierbeslag.

Berkvens

Wilt u graag verzekerd zijn van ervaren hulp, dan zit u bij Berkvens goed. Berkvens is al meer dan 80 jaar actief als fabrikant en ontwikkelaar van deursystemen. Het bedrijf luistert voor haar ontwerpen goed naar de wensen en de ideeën van de klant, en hiervoor passende en duurzame oplossingen voor aan te dragen.

Bruynzeel

Bij menig bedrijf komt steeds meer aandacht voor duurzaamheid en het energie-efficiënt produceren van producten. Zo ook bij Bruynzeel, waarbij de deuren voor meer dan 70% bestaan uit hout dat het FSC keurmerk draagt. Daarnaast wordt er bij Bruynzeel ook tijdens het productieproces aan het mileu gedacht door de CO2 uitstoot te verminderen.

Krepel

Krepel is in de afgelopen uitgegroeid van een eenvoudige producent naar een volledige bouwpartner, waarbij men zowel binnedeuren als binnendeurkozijnen en hang- en sluitwerk aanbiedt tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor sierbeslag, deurknoppen en deurklinken kunt u bij Krepel terecht.

Skantrae

Voor mensen die bij een nieuwbouw of renovatie alle deuren in huis willen vervangen, is Skantrae een merk dat we kunnen aanraden. Men biedt hier zowel binnen- als buitendeuren aan in vele soorten en maten. Simpel of elegant, industrieel of barok: zij bieden de deur die u wenst en leveren deze snel tegen scherpe prijzen.

Svedex

Niet alle merken leveren schuifdeuren. Bij Svedex hebt u echter de keuze uit een ruim assortiment schuifdeuren. Elke deur van Svedex is vernieuwend, stijlvol en betaalbaar. Er is voor elke klant een bijpassende oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Wij adviseren u met alle plezier.

Weekamp

Een bedrijf dat goed bezig is op het gebied van houten binnen- en buitendeuren is Weekamp. Uniek aan deze fabrikant is dat men zich niet alleen richt op het produceren van series deuren, maar tevens samenwerkt met individuele klanten. Zo werkt men onder andere samen met gemeentes voor het behoudt van het traditionele stadsaanzicht.

Welke keurmerken zijn belangrijk?

Keurmerken voor deurenkeurmerken deurBouwgarant keurmerk
Wilt u zeker weten dat uw glazen deuren, garagedeuren of openslaande deuren van een hoge kwaliteit zijn en geproduceerd in een duurzaam productieproces? Kijk dan naar de keurmerken die de deur draagt. Keurmerken zijn een bewijs van onder andere veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Werkgebied Doetinchem

deurenspecialist offerte Doetinchem

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u aluminium buitendeuren bij uw woning in Doetinchem laten plaatsen? Heeft u een vraag over de verschillende materiaalsoorten van voordeuren? Of bent u benieuwd naar de prijs voor het afhangen van de garagedeuren? Wij helpen u met alle plezier! Ons netwerk bestaat namelijk uit deurspecialisten uit heel Nederland. Er zit dus ook altijd een kozijnen– en deurenspecialist in Doetinchem en in de omgeving van Doetinchem. Laat vandaag nog uw gegevens achter via het contactformulier! Wij sturen u gratis en vrijblijvend een aantal (max. 5) offertes toe van vakmannen uit de regio. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken en zo te kiezen voor de deurenspecialist die het beste bij u past.