Deuren Den Helder

Deuren Den Helder

Nieuwe deuren nodig? Van aluminium voordeuren tot aan stalen garagedeuren, u zit hier goed! Aan ons netwerk zijn leveranciers van over heel Nederland verbonden, zo ook in Den Helder. Woont u dus in Den Helder of in de omgeving van Den Helder, dan bent u verzekerd van vakwerk tegen scherpe prijzen.

Vraag via het offerteformulier meerdere offertes aan van specialisten uit uw regio. Vergelijk de offertes met elkaar en kies zelf welke deurenspecialist bij u langskomt in Den Helder. Bent u alleen benieuwd naar de prijzen? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend!


Ruim assortiment aan deuren

De leveranciers uit Den Helder uit ons netwerk, beschikken allen over een groot assortiment aan deuren. Dit betekent dat u niet alleen buitendeuren, zoals voordeuren en garagedeuren, kunt bestellen, binnendeuren zijn tevens een optie. Deze worden geproduceerd in verschillende materialen zoals hout of aluminium, en kunnen worden geleverd in verschillende stijlen – klassiek, modern, design –. Bent u op zoek naar een zeer specifiek model? Bij bedrijven uit Den Helder is er veel mogelijk. Zo kunnen er bijvoorbeeld speciale glas-in-lood glazen in een deur worden gezet. U kunt tevens kiezen voor verscheidene vormen van hang- en sluitwerk voor uw buitendeuren. Vindt u niet wat u zoekt? Het is een optie om deuren op maat te laten maken.

 • Deuren van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen
 • Professioneel hang- en sluitwerk voor voordeuren en garagedeuren.
 • Binnendeuren in meerdere modellen.
 • Glazen deuren direct leverbaar in Den Helder.

Profiteer van 25 jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het verbinden van klanten met een passende leverancier. Dankzij een uitstekende kennis van de verscheidene mogelijkheden op het gebied van deuren en een oor voor de wensen van de klant, hebben wij in de afgelopen jaren al veel klanten uit Den Helder naar tevredenheid geholpen. Elk bedrijf dat aan ons gelieerd is, biedt producten van een hoogwaardige kwaliteit aan, en gegarandeerd scherpe prijzen. Door het vergelijken van de offertes van diverse specialisten is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke kosten voor de installatie van deuren en ramen.

offerte deuren Den Helder

Vrijblijvende offertes aanvragen

Ga bij het invullen van het contactformulier zo precies mogelijk te werk. Geef aan of u op zoek bent naar binnen- dan wel buitendeuren, en laat weten naar welke stijl deuren uw voorkeur uit gaat. Wij zullen uw hulpvraag vergelijken met de aanbiedingen van de gelieerde bedrijven uit Den Helder. Vervolgens sturen wij u geheel gratis en vrijblijvend meerdere offertes toe. Deze kunt u zelf met elkaar vergelijken. Is er geen bedrijf uit Den Helder dat een juiste aanbieding heeft. Geen nood, u zit bij ons nergens aan vast.

Offertes aanvragen
buitendeuren in Den Helder

Kiezen voor een veilige buitendeur

Onder de categorie buitendeuren vallen verschillende soorten deuren, waaronder voordeuren, tuindeuren en garagedeuren. Eén van de belangrijkste eisen aan buitendeuren is dat deze goed bestand zijn tegen inbraak. Balkondeuren vormen vaak een zwakke plek in de inbraakveiligheid van de woning. Kies daarom voor goed hang- en sluitwerk, zoals een slot met meerpuntssluiting. Dit is een slot waarbij u met één sleutel meerdere grendels tegelijk opent en sluit. Daarnaast kunt u er tevens voor kiezen om bij uw buitendeuren dievenklauwen, spionnetjes of camera’s te installeren. De producten van vrijwel elke leverancier uit Den Helder hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wanneer u het gekeurde hang- en sluitwek door één van de professionals laat plaatsen, wordt de kans op inbraak met de helft kleiner.

binnendeuren in Den Helder

Binnendeuren in allerlei stijlen en modellen

Binnendeuren vormen een groot onderdeel van de sfeer en stijl van de binnenzijde van het huis. Het maakt groot verschil of u binnendeuren heeft in een eenvoudig klassieke stijl of van modern design. De laatste jaren zien wij bijvoorbeeld een stijging in het aantal binnendeuren met glas-in-lood glazen. Dit zorgt voor een unieke lichtval, en daardoor een geheel eigen sfeer binnenshuis. Houd dus rekening met het model van de binnendeuren wanneer u de inrichting van uw pand in Den Helder bepaalt. Denk hierbij ook aan de stijl van het deurkozijn. Deze is namelijk medebepalend voor het aanzicht van uw deur. De experts adviseren u graag. Wilt u graag meer licht en ruimte in huis? Overweeg dan om binnendeuren met glazen panelen te installeren.

voordeuren in Den Helder

Een voordeur reflecteert uw woonstijl

Voordeuren kunnen door de meeste leveranciers geleverd worden in zowel hout als kunststof. Kies voor sfeer en hout, of gebruiksgemak en kunststof. Daarnaast is bij voordeuren meestal veel aandacht voor de inbraakveiligheid. De beste beveiliging voor voordeuren is een meerpuntsslot. Gegarandeerde hoogwaardige veiligheid. Om een uitstekende werking van uw buitendeuren te waarborgen adviseren wij gebruik te maken van een Afhang Service uit Den Helder.

Elke deurenspecialist die deze service aanbiedt zal uw achter- en voordeuren met behulp van het juiste gereedschap snel en vakkundig afhangen. Zo voorkomt u onnodige slijtage en reparatie in de toekomst. Wij helpen u graag!

kunststof deuren in Den Helder

De voordelen van kunststof deuren

Hebt u tot nu toe altijd houten buitendeuren gehad, en wordt het tijd voor vervanging van zowel deur als deurbeslag? Overweeg dan om te kiezen voor kunststof binnen- of buitendeuren. Dit is een zeer populair materiaal binnen de bouwwereld, vanwege meerdere voordelen van het materiaal. Kunststof is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Houdt u niet zo van de kunststof look? Geen probleem, het is een mogelijkheid om binnen-, achter- of voordeuren een houtnerf uiterlijk te geven. Het materiaal heeft vrijwel geen onderhoud nodig. U hoeft kunststof deuren niet te schilderen. Een aantal keer per jaar schoonmaken met warm water en een zachte doek is voldoende. Een groot voordeel van de achter- en voordeuren is de erg goede warmte- en geluidsisolatie. Kunststof deuren zijn namelijk opgebouwd uit verschillende kamers en dichtingen. Hierdoor is er geen warmtegeleiding of condensatie. Dit zorgt ervoor dat kou en geluid buiten blijven en warmte binnen. Kunststof deuren zijn daarnaast erg brandveilig.

houten achterdeur

Duurzaam met een houten achterdeur

Als u een achterdeur of tuindeuren wilt plaatsen, dan is hardhout wellicht het juiste materiaal. Dit materiaal is erg duurzaam. Een voordeel van hout is dat het bewerkbaar is. Hierdoor past u de houten achterdeur helemaal aan de stijl van uw woning in Den Helder aan. Houten achterdeuren hebben een isolerende werking. Hierdoor hoeft u minder energie te verbruiken wat goed is voor het milieu. Zowel voordeuren als achterdeuren hebben in het Nederlandse klimaat veel te verduren. Ze worden blootgesteld aan zon, regen en vorst. Daarnaast hebben ze te maken met temperatuurverschillen. In de winter is het buiten bijvoorbeeld koud terwijl het aan de andere kant van de deur warm is. Het is daarom belangrijk om houten buitendeuren van onderhoud te voorzien. Een goede verflaag geeft bescherming, verf buitendeuren minstens eens in de vijf jaar. Maak buitendeuren bovendien regelmatig schoon om te voorkomen dat vuil en vocht zich aanhecht. Als u dit doet dan hebben hardhouten deuren een erg lange levensduur. U hoeft in ieder geval de komende 50 jaar geen nieuwe achterdeur te plaatsen, wat ze erg duurzaam maakt.

glazen deur Den Helder

Een ruimtelijk gevoel door een glazen deur

Glazen deuren worden met name geïnstalleerd in serres, als balkondeuren of terrasdeuren. Het grote voordeel van glazen deuren is dat deze een transparante look creëren en een open sfeer. Glazen deuren kunnen tevens een ruimte afsluiten zonder dat u hierbij het gevoel krijgt opgesloten te zitten. Doordat het tegenwoordig mogelijk is te kiezen voor glazen van een hoogrendement, hoeft u dankzij uw deuren geen warmte meer te verliezen.

Wilt u zeker weten dat met de glazen deuren de veiligheid van u en uw huisgenoten is gegarandeerd? Kies dan voor gehard glas. Deze glassoort zal bij impact in duizenden ronde stukken glas uiteenspatten waardoor het risico op snijwonden sterk vermindert. De kosten voor veiligheidsglas beginnen bij €45,- per vierkante meter.

Drie redenen om een aluminium deur te kopen

U hebt tevens de keuze uit aluminium binnen- en buitendeuren bij onze leveranciers uit Den Helder. Een groot voordeel is dat aluminium licht is maar daarnaast ook erg stevig en vormvast. Zelfs bij extreme weersomstandigheden ontstaat er geen schade aan de aluminium deur en blijft deze probleemloos werken. De stevigheid zorgt bovendien voor een goede inbraakveiligheid. Aluminium is naast stevig onbrandbaar en het rot en roest niet, waardoor het materiaal minimaal 75 jaar mee gaat. Aluminium deuren hebben, net als bij kunststof, een thermische onderbreking in de profielen. Dit zorgt ervoor dat u bespaart op de energiekosten. Dit is voordelig voor uzelf én voor het milieu. Aluminium heeft op het gebied van uiterlijk tevens een voordeel. U hebt namelijk de keuze uit vele vormen en kleuren. En is uw aluminium deur voorzien van glas? Dan geniet u dankzij de slanke profielen van maximale lichtinval.

aluminium deur Den Helder

Kom via ons netwerk in contact met deurenspecialisten uit Den Helder

Vergelijk deuren offertes van diverse aanbieders uit ons netwerk en bespaar tot 40% op de kosten!

Offertes aanvragen

Een garagedeur kopen, wat is belangrijk?

U staat er wellicht niet bij stil, maar er bestaan vele verschillende garagedeuren. Als u een garagedeur wilt kopen dan ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. We helpen u graag op weg door aan te geven op welke punten u kunt letten als u een garagedeur wilt kopen. Allereerst is het gebruik van de garage belangrijk. Gebruikt u de ruimte direct onder het plafond en aan de zijkant van uw garage om spullen op te bergen? Dan is een roldeur ideaal, deze rolt zich op in een behuizing. Is uw garage verwarmd? Dan kunt u bij het kopen het beste kijken bij de sectionale en openslaande garagedeuren vanwege de beste isolatiewaardes. Uiteraard is ook het kostenplaatje belangrijk wanneer u een garagedeur gaat kopen. De verschillende garagedeuren kunt u onderverdelen in verscheidene prijsklassen. Een stalen kanteldeur is de meest voordelige optie. Een stalen kanteldeur is verkrijgbaar vanaf €500,- inclusief plaatsing en BTW. Voor €100,- extra hebt u een roldeur en voor weer €100,- extra een sectionaal deur. Een openslaande garagedeur is inbraakbestendig, erg goed isolerend en erg mooi. Aan deze garagedeuren zit dan ook een hoger prijskaartje, u betaalt minimaal €2.000,-.

garagedeuren plaatsen Den Helder

Garagedeur: veiligheid

Bij het kopen van garagedeuren is het uiteraard belangrijk om rekening te houden met de veiligheid. U wilt natuurlijk niet dat uw kind klem komt te zitten tussen de deur of de veren van de deur. Bepaalde merken van garagedeuren geven hier extra aandacht aan, zoals Hörmann. De afstand tussen de veerwindingen is bij deze garagedeuren zo klein dat het vrijwel onmogelijk is om hier klem tussen te zitten.

Daarnaast hebben sommige garagedeuren sensoren welke ervoor zorgen dat een elektrische garagedeur direct stil staat op het moment dat er een persoon onder staat. Ook veiligheid op het gebied van inbraak is belangrijk. Kijk hoe de garagedeur beveiligd is en of het aanbrengen van extra sloten een mogelijkheid is.

houten paneeldeuren

Een jaren ’30 look creëren met paneeldeuren

Bent u op zoek naar een deur die meer is dan een enkel vlak hout? Dan is het plaatsen van paneeldeuren wellicht een goede keuze voor u. Paneeldeuren bestaan uit stijl- en regelwerk met daartussen enkele panelen. Deze panelen werden vroeger afgewerkt met een bossing, tegenwoordig is het gebruik van platte panelen populairder. Wilt u meer licht en ruimte in huis? Vervang dan enkele panelen door glas. Als er glas in de paneeldeuren zit dan geeft dit een ruimtelijk effect en lijken alle ruimten één. Heeft uw woning in Den Helder een klassieke inrichting? Dan is het wellicht een goed idee om glas-in-lood toe te passen op de paneeldeuren. Hierdoor krijgt uw woning een authentieke en warme uitstraling. Paneeldeuren passen erg goed in jaren ’30 woningen in Den Helder. Wilt u de sfeer van de woning waarborgen? Het is eventueel mogelijk om de oude, originele paneeldeuren op maat te laten namaken. In een nieuwere woning passen paneeldeuren ook goed. Combineer bijvoorbeeld verticale en horizontale panelen met elkaar voor een moderne look.

Het gemak van openslaande deuren

Openslaande deuren ziet u veelal als doorgang naar het balkon of het terras. Het is echter tevens mogelijk om in Den Helder te kiezen voor openslaande deuren voor uw garagedeuren. Openslaande deuren hebben als voordeel dat ze geen belemmering vormen voor de inricht van uw woning. Bovendien hebben openslaande garagedeuren een vergrotend effect op uw garage ruimte en voorkomt u op deze wijze moeilijkheden met het openen en sluiten van de garagedeuren. Wilt u profiteren van een volledig gebruiksgemak? Kies dan voor twee deuren bij uw garage. Deze kunt u gescheiden van elkaar bedienen. Onze garagedeuren zijn bovendien in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo is er altijd een garagedeur die volledig bij de uitstraling van uw pand zal passen.

Het gemak van een kunststof schuifpui

Wilt u de woonkamer van uw woning in Den Helder verbinden met de tuin? Dan is het plaatsen van een kunststof schuifpui wellicht iets voor u. Door een grote glazen pui met uitzicht op het terras lijkt uw woning een stuk groter. Daarnaast doet de grote hoeveelheid natuurlijk licht al gauw wonderen. Ook hierdoor lijkt de ruimte groter maar daarnaast ook fris. Is het een warme dag geweest? Zet ’s avonds de schuifpui helemaal open zodat er veel koele lucht binnenkomt. Als de kunststof schuifpui open staat loopt u bovendien gemakkelijk van buiten naar binnen. Als u een schuifpui van kunststof kiest dan geniet u van een lange levensduur en uitstekende isolatie. Daarnaast is een kunststof schuifpui erg onderhoudsvrij. Het enige wat u hoeft te doen is een aantal keer per jaar de schuifpui en de rails schoonmaken om slijtage te voorkomen. Twijfelt u tussen een kunststof schuifpui en tuindeuren? Een pui heeft een aantal voordelen ten opzichte van tuindeuren. Een schuifpui neemt bijvoorbeeld geen ruimte in uw tuin in beslag, wat bij openslaande tuindeuren wel het geval is. Een pui is daarnaast beter te isoleren en deze geeft meer daglicht door dan tuindeuren.

schuifpui van kunststof

Verschil tussen opdekdeuren en stompe deuren?

Tijdens het renoveren van uw woning in Den Helder moeten er verschillende keuzes worden gemaakt, onder andere over welke soort binnen- en buitendeuren u kiest. Hoewel u een ruime keuze heeft uit materialen en stijlen, hebt u qua installatie maar twee opties: stompe of opdekdeuren. Opdekdeuren vallen hierbij gedeeltelijk op het deurkozijn, waardoor onder andere de kans op tocht een stuk minder groot is. Een opdek binnen- of buitendeur is eenvoudig te plaatsen met behulp van paumelle scharnieren. De tegenhanger van opdekdeuren zijn dus de stompe deuren, dit is de traditionele versie. Stompe deuren vallen in hun geheel in het deurkozijn, dit maakt ze een stuk steviger dan opdekdeuren. Vanwege de hoge veiligheid en de lage kans op inbraak moeten buitendeuren zoals tuindeuren en voordeuren altijd in dit model zijn gemaakt. Stompe deuren vallen weg in het deurkozijn, ze zien er egaler uit dan de tegenhanger. Benieuwd naar het prijsverschil tussen deze twee modellen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kiezen voor het juiste deurbeslag

Naast het hang- en sluitwerk op uw deuren, is er ook nog heel wat ander deurbeslag waar u aandacht aan dient te besteden. Het gaat dan om sleutelplaatjes, scharnieren, deurklinken of een bel- of brievenbusonderdeel. Als u deurbeslag gaat uitzoeken dan kunt u op een aantal dingen letten. Uiteraard is het van belang dat het deurbeslag bij de stijl van uw woning in Den Helder past. Let daarom op het materiaal en de kleur. Ook de afwerking is belangrijk. Bij een ouder huis met een klassieke uitstraling past een modern en strak deurbeslag niet erg goed. U kunt dan beter kiezen voor ovale of ronde vormen met een authentieke uitstraling. Daarnaast is de hoeveelheid onderhoud die u aan het deurbeslag wilt besteden van belang. Materialen als ijzer, messing en roestvaste stalen deurknoppen behoeven weinig onderhoud. De kans op schade of krassen is groter bij dunne materialen. Houten deurbeslag is erg mooi maar als u dit op buitendeuren plaatst dan kan het gaan rotten.

deuren prijzen

Welke factoren bepalen de prijs van een deur?

De prijs van een deur wordt bepaald door verschillende factoren. De materiaalsoort is hier onder andere van invloed op. Staal is het duurste materiaal. Een standaard stalen binnendeur kost namelijk gemiddeld €1800,- inclusief BTW en plaatsing. Vindt u staal en aluminium te duur en hebt u liever een goedkope deur? Dan is kunststof de juiste keuze. De kostprijs van kunststof binnendeuren bedraagt circa €100,-, inclusief plaatsing en BTW. Als u een houten deur gaat kopen dan moet u rekening houden met een prijs vanaf €170,-. De soort deur is daarnaast van invloed op de kosten. Een buitendeur is veelal duurder dan een binnendeur. Het is namelijk belangrijk dat elke buitendeur van goede kwaliteit is omdat deze te maken krijgt met verschillende weersomstandigheden. De accessoires beïnvloeden de prijs bovendien. U kunt een deurklink van €10,- plaatsen maar tevens één van €80,-. Daarnaast is de montage van invloed op de kosten. Een deurenspecialist vraagt vanaf €75,- voor het installeren van een deur. Gaat het om meerdere binnen- en buitendeuren? Dan zakt de prijs. Laat u deuren op maat maken bij een deurenspecialist uit Den Helder? Dan geldt een meerprijs, afhankelijk van uw wensen.

Materiaal Gemiddelde prijs binnendeur Gemiddelde prijs buitendeur
Kunststof €100,- €1100,-
Hout €170,- €525,-
Aluminium €800,- €1100,-
Staal €1800,- €2200,-
Glas €275,- €550,-

Toelichting prijstabel:

We zijn uitgegaan van de standaardmaten van een binnendeur die gelden bij de renovatie van woningen. Deze maten zijn: B 83cm x H 201.5 cm. De maten van de buitendeur die we hebben aangehouden: B 88cm x H 211,5cm. We hebben geen rekening gehouden met prijzen voor deurbeslag en de beglazing van de deur. De BTW en de montage zijn wel bij de prijs inbegrepen.

Benieuwd naar de exacte kosten van uw deur?

Vraag dan gratis en vrijblijvend diverse offertes aan. Vergelijk deze offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Offertes aanvragen
deur afhangen

Zelf een deur afhangen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Den Helder de vraag of het mogelijk is zelf een deur of raam te vervangen. Hoewel hiervoor enige handigheid en precisie vereist is, is dit zeker een optie. Omdat buitendeuren niet alleen netjes opgehangen moeten worden, maar tevens een hoge mate van veiligheid moeten bieden, adviseren wij om dit door één van de erkende vakmannen uit Den Helder te laten doen. Voor het afhangen van (stompe) binnendeuren hebben de experts een kort stappenplan voor u opgesteld.

 • Voordat u begint: zorg ervoor dat u voor de klus voldoende tijd inruimt, en zorg voor de juiste gereedschappen. Zo kunt u binnen een dag genieten van een optimaal wooncomfort.
 • Stap 1: bestel de deur in de juiste maten. U meet dit door zowel aan de boven- onderzijde en in het midden de sponningsbreedte te meten. De juiste breedtemaat is ongeveer 5mm minder dan de sponningsbreedte. Vervangt u een deur die goed sloot? Meet dan hier de breedte van.
 • Stap 2: verwijder eventueel de oude deur. Schroef hiervoor de scharnieren aan de deurkant los, en tik de scharnier zijwaarts uit het deurkozijn. Zo voorkomt u beschadigingen aan het deurprofiel.
 • Stap 3: schaaf de nieuwe deur op maat. Zet hiervoor de deurplaat vast met een paar wiggen, en begin aan het uiteinde. Loop zelf tijdens het schaven naar achteren, voor een optimaal resultaat. Schaaf bovendien de onder- en bovenzijde naar de binnenkant af.
 • Stap 4: meet regelmatig of alles past en of u niet teveel wegschaaft. U dient ongeveer 7mm boven de drempel over te houden.
 • Stap 5: teken nu de plaats voor de scharnieren af op het deurkozijn. De bovenste en onderste moeten op ongeveer 10 centimeter van de boven- en onderkant komen. Uiteindelijk zullen de scharnieren in het kozijn verzinken, en moet u 2mm vrije ruimte tussen de plaatjes overhouden.
 • Stap 6: zet de scharnieren met één schroef vast aan het deurkozijn, en plaats daarna de deur in de juiste positie. Gebruik hiervoor weer de wiggen.
 • Stap 7: teken ook op de deur de positie van de scharnieren af. Haal daarna de deur weer uit de wiggen en gebruik een beitel om de juiste insteekdiepte te krijgen.
 • Stap 8: plaats het slot en de deurklink.
 • Stap 9: zet de binnendeur weer in de juiste positie en sla met een hamer de scharnierkoppen recht. Steek daarna de scharnierpennen door de koppen en schroef de scharnierplaatjes helemaal vast.
stompe of opdekdeuren?

Wij leveren nagenoeg alle merken

Naast het standaard huismerk van een willekeurige bouwmarkt uit Den Helder, bieden de verschillende bedrijven vaak enkele erkende merken aan. Bruynzeel en Austria behoren tot de bekende merken voor buitendeuren. Garagedeuren worden onder meer gemaakt door Teckentrup en Hörmann. Kijk in onderstaand overzicht voor een idee van de diverse merken die u kunt kopen via leveranciers in Den Helder.

Albo

Indien u zoekt naar binnen- of buitendeuren, stapeldorpdeuren, garagedeuren of voordeuren in een luxe stijl bent u bij Albo aan het juiste adres. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar toonaangevend binnen de deuren branche, en heeft een eigen productielijn. Albo staat voor vakmanschap en duurzaamheid.

Austria

Austria Deuren BV is opgericht in 1956 en staat al sinds de beginjaren garant voor de levering van kwaliteitsproducten op de bouwmaterialenmarkt. Zij leveren vele deursoorten voor zowel binnen- als buitenshuis. Ook voor bijbehorende accessoires kunt u terecht in een van de (online) winkels van Austria.

Berkvens

Bij Berkvens worden sfeer, uitstraling en comfort gecombineerd met functionaliteit en gemak. Het bedrijf werkt vanuit de stelling dat een woon- of werkomgeving met zorg dient te worden gerealiseerd. Vraag uw leverancier in Den Helder naar de mogelijkheden voor een deur van Berkvens.

Bruynzeel

Kiest u voor buitendeuren van Bruynzeel? Dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Het bedrijf richt zich, naast keukens, op een zorgvuldige productie, welke start met het ontwerp en pas eindigt bij de afwerking. Een hoogwaardige kwaliteit van deuren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vraag de deurenspecialist naar het beschikbare assortiment.

Krepel

Wilt u voorkomen dat uw bedrijf opgaat in vlammen, of de veiligheid van uw huisgenoten extra waarborgen? Koop dan buitendeuren bij Krepel. Zij hebben een uitgebreid assortiment brandwerende en inbraakwerende deuren, die zij geheel voor u op maat kunnen maken.

Skantrae

Skantrae levert houten deuren met karakter. Dit blijkt al uit de naam van het bedrijf: een combinatie van het woord Scandinavië en het Deense trae (hout). Skantrae heeft, zoals ze het zelf zeggen een sterke associatie met het kwaliteitsimago van de Deense houtindustrie.

Svedex

De kernwaarden van Svedex Deuren zijn eerlijk en betaalbaar. Het bedrijf luistert naar de wensen van de klanten en stemmen daar hun producten op af. Svedex levert alleen binnendeuren die zij zelf categoriseren als veelzijdig, creatief en nuchter. Vraag onze deurenspecialist om meer informatie.

Weekamp

Weekamp levert zowel garagedeuren als binnendeuren en voordeuren. De buitendeuren van Weekamp kunt u verdelen in vier stijlen: landelijk, modern, klassiek en retro. De meeste van deze deuren zijn uit voorraad leverbaar. De deuren van Weekamp hebben bovendien zeer aantrekkelijke prijzen.

Welke keurmerken zijn belangrijk?

PKVW keurmerkkeurmerken deurBouwgarant keurmerk
Wilt u verzekerd zijn van de hoge kwaliteit van de gekozen voordeuren, of heeft u behoefte aan een garantie van een duurzaam productieproces? Houd dan de verscheidene keurmerken in de gaten. Voor houten deuren geldt het keurmerk FSC als garantie voor verantwoord bosbeheer. VKG verzekert de kwaliteit van kunststof producten. Koopt u een deur met het Politie Keurmerk Veilig Wonen? Dan bent u verzekerd van veiligheid.

Werkgebied Den Helder

deurenspecialist in Den Helder

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u bij uw woning in Den Helder opdekdeuren laten plaatsen? Hebt u een vraag over de mogelijkheid voor het vervangen van stalen garagedeuren? Of hebt u behoefte aan een overzicht van de prijzen voor zowel kunststof als aluminium voordeuren? Dan bent u bij ons op de goede plek terechtgekomen. Ons netwerk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van deuren en kunststof kozijnen. Er is ook altijd een deurspecialist in Den Helder beschikbaar! Vul vandaag nog het offerteformulier in, dan sturen we u een aantal (max. 5) offertes toe. U vergelijkt hiervan de voorwaarden en prijzen en vervolgens kiest u zelf de deurspecialist die bij u past. Het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend. Van aluminium tuindeuren tot aan stalen garagedeuren, we helpen u graag!